Acțiunea sinergică a principiilor active din plante în Biterul TAINA PLANTELOR

Folosite individual, plantele medicinale simple pot genera adesea efecte puternice în organism. Totuși, noi credem cu tărie că ele funcționează cel mai bine în combinație — în echipă — mai curând decât singure sau câte două

Ca exemplu, putem combate cel mai eficient deteriorarea oxidantă cauzată de radicalii liberi cu o combinație de antioxidanți, fiecare dintre ei dispunând de calități și abilități diferite. Vitaminele C, E, CoQ10, bioflavonoizii, acidul alfa-lipoic, betacarotenul, licopenul și seleniul sunt câțiva dintre cei mai importanți antioxidanți. A folosi doar unul dintre ei — de pildă vitamina C — fără niciunul dintre ceilalți e ca și cum ai trimite pe teren o echipă alcătuită dintr-o singură vedetă sportivă, fără jucători de susținere. Noi vrem ca întreaga echipă să fie implicată în acțiune, nu doar un singur jucător.

Natura așteaptă din partea noastră să consumăm sute de nutrienți în fiecare zi pentru a susține protecția constantă a sănătății corpului și operațiile de vindecare. Și aici este locul în care plantele medicinale pot aduce o mare contribuție, cu mult mai mare decât beneficiile rezultate din consumarea unei varietăți de alimente integrale.

BITTERUL TAINA PLANTELOR : combinația ideală de principii active ,echipa completă de nutrienți .

 

Bitter Taina Plantelor 200 ml - Bitter - Hypericum Impex

Bitter Taina Plantelor 200 ml – Bitter – Hypericum Impex

Hypericum Impex
Logo
Cos