Extracte instant – produs de Hypericum Impex. Au rol in mentinerea sanatatii articulatiilor, incetinesc procesele de imbatranire, contribuie la intarirea sistemului imunitar,etc.

Afișez toate cele 5 rezultate

-11%
Inchide

Artro Hyp Forte 90g

27.00 lei 24.00 lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în regenerarea și menținerea sănătății articulațiilor.
-12%
Inchide

Extract de urzica verde instant 70g

26.00 lei 23.00 lei
Afectiuni ale aparatului digestiv; Afectiuni renale; Afectiuni ale sistemului nervos; Afectiuni metabolice si de nutritie
-12%
Extract orz verde instant - Extracte Hypericum - Produs Hypericum Impex
Inchide

Extract orz verde instant 90g

26.00 lei 23.00 lei
Afectiuni ale aparatului digestiv
-8%
Inchide

Hyper Detox pulbere 70g

24.00 lei 22.00 lei
-8%
Inchide

Liver Forte

25.00 lei 23.00 lei
Liver Forte este un excelent hepatoprotector, hepatoregenerator și detoxifiant. Acesta asigură protejarea integrității hepatocitelor, împiedicând pătrunderea și acumularea toxinelor la nivelul acestor celule, îmbunătățind semnificativ randamentul proceselor hepatice, respectiv a celor metabolice (lipidic, protidic și glucidic). De asemenea, consumat cu regularitate, Liver Forte normalizează nivelul enzimelor hepatice (transaminaze) și stimulează activitatea colecistului (secreția bilei), ducând la o mai bună absorbție a colesterolului și a lipidelor, cu efect hipolipemiant și hipocolesterolemiant. Nu în ultimul rând, Liver Forte optimizează activitatea hepatobiliară, este un bun reglator al glicemiei, favorizează eliminarea calculilor biliari prin efectul colecistokinetic, redă pofta de mâncare, asistă slăbirea, susține regenerarea ficatului în cazul leziunilor cronice, de natură virală sau din alte cauze, și combate acțiunea nocivă a radicalilor liberi și îmbătrânirea celulară prin proprietățile sale antioxidante.