Afișez toate cele 24 de rezultate

Show sidebar
-11%
Capsule 5 HTP Stres - Sulpimente Alimentare 100% Naturale produse de Hypericum Impex Baia Sprie
Inchide

Capsule 5 HTP Stres

24.00 lei
5 HTP Stres contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar prin vitaminizarea organismului, modularea răspunsului imun, îmbunătățirea circulației cerebrale și creșterea activității creierului.  Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: de oxigenare cerebrală, calmantă la nivel psiho-emoțional, stimulatoare a activității cerebrale, adaptogenă, vitaminizantă și antioxidantă.
-12%
Inchide

Capsule Anti Anxietate

22.00 lei
Capsule Anti anxietate ajută la calmarea stărilor de îngrijorare, reducerea tensiunii nervoase, inducerea relaxării, obținerea unui somn liniștitor, reglarea tensiunii arteriale și regularizarea ritmului cardiac. În plus, adaosul de magneziu are un rol protector la nivel cerebral și muscular.
-12%
Bitter Ierburile Vietii Capsule
Inchide

Capsule Bitter Ierburile Vietii

22.00 lei
Cele 21 de plante medicinale din formula de față asigură produsului un conținut foarte bogat în compuși bioactivi . Acești compuși bioactivi au un rol adjuvant în reglarea funcțiilor mentale și metabolice, conferind produsului o acțiune energizantă și tonică.În plus, el favorizează diminuarea efectelor negative ale stresului asupra organismului și contribuie la întărirea sistemului imunitar prin creșterea capacității naturale de autoapărare a corpului față de diverși agenți patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci) datorită caracterului său tonifiant și fortifiant.
-12%
Capsule Droji Mag - Vitamine si Suplimente Naturale - Produs Hypericum Impex
Inchide

Capsule Droji Mag B Complex

22.00 lei
Capsule Droji Mag B Complex, Supliment alimentar cu rol în susținerea sistemului nervos și mineralizarea organismului Acest lucru permite ingredientelor să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc, beneficiind totodată și de o bio-disponibilitate foarte mare. Astfel, acest produs acționează ca un tonifiant al sistemului nervos echilibrându-l și întărindu-l după episoadele de surmenaj. Detoxifiant și calmant, acest complex calmează spasmele musculare, menține elasticitatea și prospețimea tenului, favorizează întărirea unghiilor și îmbunătățește rezistența părului datorită compușilor săi cu proprietăți vitaminizante și mineralizante.
-12%
Capsule Hyper Cardio - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Hyper Cardio

22.00 lei
Produsul are o acțiune cardioprotectoare, cu accent pe normalizarea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac și inducerea unei stări de relaxare.
-8%
Capsule Hyper Magneziu Complex - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Hyper Magneziu Complex

23.00 lei
Supliment alimentar cu rol in funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular. Eficiență maximă datorită faptului că magneziul este legat organic ( acetat,ascorbat,citrat) . Formula cea mai complexa de pe piață. Adjuvant în echilibrarea sistemului nervos. Facilitează calmarea stărilor de nervozitate și neliniște. Favorizează îmbunătățirea capacității de adaptare la stress a organismului. Stimulează capacitatea de învățare și de concentrare. Ajută la protejarea sănătății pielii, tegumentelor, unghiilor și a părului. Acțiune vitaminizantă, mineralizantă, detoxifiantă și tonifiantă.
-12%
Inchide

Capsule Hyper-Calm

22.00 lei
Suplimentul alimentar Capsule Hyper-Calm este un produs atent formulat pentru inducerea unei stări de calm, relaxare profundă și o mai bună adaptare la diverși factori de stres.
-12%
Inchide

Capsule Hyper-Stres

22.00 lei
Prin sinergia compușilor activi din cele 15 plante medicinale, suplimentul Capsule Hyper-Stres contribuie la îmbunătățirea managementului stresului, ajutând de asemenea la inducerea unei stări de relaxare și la creșterea rezilienței în stările de solicitare fizică și psihică.
-12%
Capsule Infostim Hypericum
Inchide

Capsule Infostim

22.00 lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în managementul suprasolicitării informaționale.
-12%
Capsule Infostim Junior - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Infostim Junior

22.00 lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în managementul suprasolicitării informaționale la copii.
-12%
Capsule Lecitina Fosfatidilcolina - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Lecitina Fosfatidilcolina

22.00 lei
Capsule Lecitină (Fosfatidilcolină), supliment alimentar cu rol în creșterea performanțelor mentale și reglarea colesterolului.
-12%
Capsule Obligeana - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Obligeana

22.00 lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în imbunatatirea digestiei si a calitatii somnului -pe calmarea mucoasei gastrice și a celei intestinale, -reglarea tranzitului intestinal, evacuarea gazelor din stomac și intestine și stimularea poftei de mâncare (chiar și în cazul persoanelor cu anorexie sau a bolnavilor de cancer gastric). -adjuvant și în calmarea spasmelor – în special ale mușchilor netezi din regiunea organelor. Aceasta are o acțiune pozitivă și în cazurile de nervozitate, anxietate, depresie, insomnie sau epilepsie.
-12%
Capsule Sanziana - Vitamine si Suplimente Naturale - Produs Hypericum Impex
Inchide

Capsule Sanziana

22.00 lei
Supliment alimentar cu rol în reglarea activității glandei tiroide
-12%
Capsule Sunatoare - Vitamine si Suplimente Naturale - Hypericum Impex
Inchide

Capsule Sunatoare

22.00 lei
Supliment alimentar cu rol colagog, antiseptic si calmant
Ceai Medicinal Angelica - Vrac - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Angelica vrac

5.00 lei
Prin proprietățile sale carminative, eupeptice și tonic-amare, Ceai Angelica vrac reglează pofta de mâncare și elimină disconfortul digestiv. Datorită proprietăților antiinflamatoare și diuretice, Angelica este un bun adjuvant și în adresarea problemelor de natură articulară și uro-renală.
-17%
Ceai Valeriana Doze - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Valeriana doze

5.00 lei
Afectiuni ale aparatului cardiovascular; Afectiuni ale aparatului digestiv; Afectiuni ale sistemului nervos;
-17%
Ceai Valeriana Vrac - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Valeriana vrac

5.00 lei
Afectiuni ale aparatului cardiovascular; Afectiuni ale aparatului digestiv; Afectiuni ale sistemului nervos;

ICE TEA IARBĂ-DE-FIER

8.00 lei
„Numai aceia care nu au simțit mirosul plantelor medicinale din Rodopi pot sa accepte că undeva pe pământ există o aromă mai dulce, arbuști verzi și copaci de smarald, că undeva în lume înfloresc flori mai frumoase, că există o priveliște mai fermecătoare decât ceaiul de Iarbă de fier înflorit și veșnic verde”. - Dr. Anatolii Alikovski
 
-13%
Sirop Elixirul Vietii 250ml - Hypericum Impex
Inchide

Sirop Elixirul Vietii 250ml

20.00 lei
Siropul Elixirul vieții ro este un tonic general valoros și un energizant fizic și psihic foarte eficient. Formula complexă a produsului a fost special concepută pentru a crea o complementaritate și o sinergie a compușilor naturali activi conținuți de plantele medicinale.
-12%
Capsule Somn Linistit - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex
Inchide

Somn Linistit

22.00 lei
Prin sinergia compușilor activi din cele 2 plante medicinale cu melatonina, suplimentul Somn liniștit contribuie la obținerea unui somn profund, odihnitor și inducerea unei stări de calm și relaxare, fără a crea dependență.
Tintura de Sunatoare - Tinctura din Plante Medicinale - Tincturi Hypericum Impex
Inchide

Tinctura de Sunatoare

11.00 lei
Tinctura de Sunatoare are un rol adjuvant in afectiuni ale aparatului digestiv; afectiuni renale; afectiuni ale sistemului nervos.
-19%
Ulei Esential Bergamot - 10ml - Uleiuri Esentiale - Hypericum Impex
Inchide

Ulei esential de Bergamot 10ml

13.00 lei
Ulei esential de Bergamot – Produs cu rol antidepresiv si relaxant Ingrediente: ulei esential de bergamot (Citrus bergamia) Caracteristici generale:
-19%
Ulei esential Brad 10ml - Uleiuri Esentiale - Hypericum Impex
Inchide

Ulei Esential de Brad 10ml

13.00 lei
Produs cu proprietati antiseptice si expectorante