Politica de Confidentialitate

Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate 

Folosirea site-ului hypericumimpex.ro, implica acceptarea unor termene si conditii. SC HYPERICUM IMPEX SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul „Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs SC HYPERICUM IMPEX SRL, este recomandat să cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare. 

  

Acest site este intretinut si administrat de SC HYPERICUM IMPEX SRL. Proprietarul site-ului este SC HYPERICUM IMPEX SRL.

SC HYPERICUM IMPEX SRL are depozitul de livrare in localitatea Tautii de Sus, str. Forestierului, nr. 65, Jud Maramures, Romania; Nr.ord registru com./an : j24/442/2012 CIF/CUI: RO30239310 Sediul: Desesti 327,Maramures Contul:RO56BRDE250SV65287422500 , BRD, Telefon:0262-263 048 / 0262-372695 E-mail:[email protected] 

Intregul continut al site-ului hypericumimpex.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea hypericumimpex.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul hypericumimpex.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

  

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR 

SC HYPERICUM IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul hypericumimpex.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC HYPERICUM IMPEX SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele hypericumimpex.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. 

  

SC HYPERICUM IMPEX SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL, fara acordul scris al acesteia. 

  

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC HYPERICUM IMPEX SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC HYPERICUM IMPEX SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. 

  

SECURITATEA INFORMATIILOR 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC HYPERICUM IMPEX SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul. 

  

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta SC HYPERICUM IMPEX SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de SC HYPERICUM IMPEX SRL in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. SC HYPERICUM IMPEX SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC HYPERICUM IMPEX SRL de la acest client. 

  

SC HYPERICUM IMPEX SRL isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi sau caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

MODALITATI DE PLATA: 

Pentru plata produselor cumparate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: 

1. Prin ramburs, la firma de curierat la livrarea coletului 

Daca veti alege aceasta modalitate de plata,va asumati plata taxei pentru ramburs specificata in capitolul termeni si conditii 

Costul rambursului va fi introdus in pretul final al comenzii dvs si achitat odata cu plata produselor 

2. Plata online prin Card bancar 

TAXE SUPLIMENTARE 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC HYPERICUM IMPEX SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la [email protected]. Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii. 

Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei. 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR 

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative  „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va da, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: str.Forestirului, nr. 65, loc. Tautii de Sus, Jud. Maramures, sau prin e-mail la adresa: [email protected]. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC HYPERICUM IMPEX SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului. 

  

Orice conflict aparut intre SC HYPERICUM IMPEX SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A SITE-ULUI WEB SC HYPERICUM IMPEX SRL 

  

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  

  

Conform cerintelor Regulamentul General privind protectia datelor 2016/679 („GDPR”) adoptat de Uniunea Europeana, in vigoare de la data de 25 mai 2018, SC HYPERICUM IMPEX SRL, cu sediul in in localitatea Tautii de Sus, str. Forestierului, nr 65., Jud Maramures, Nr.ord registru com./an : j24/442/2012 CIF/CUI: RO30239310 Sediul: Desesti 327,Maramures Contul:RO56BRDE250SV65287422500 , BRD Depozit:str. Gutinului, nr. 3A, Baia Sprie, Maramures Telefon:0262-263 048 / 0262-372695 E-mail:[email protected] , are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. 

  

Odată cu completarea paginii de inregistrare cont pe site-ul hypericumimpex.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) sa intre in baza de date a societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL si sa fie prelucrate si folosite de catre aceasta in conformitate cu GDPR. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC HYPERICUM IMPEX SRL. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing, mesaje de raspuns referitoare la intrebarile d-voastra despre produsele SC HYPERICUM IMPEX SRL, despre tranzactiile efectuate telefonic si prin intermediul website-ului hypericumimpex.ro, efectuarea de statistici interne, de pe site-urile administrate de SC HYPERICUM IMPEX SRL. 

  

Vă transmitem această Notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul site-urilor noastre web. 

  

  1. Ce prelucrare face obiectul prezentei Note de Informare? 

Această Notă de informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale: 

  • Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, vânzători, clienți („Parteneri comerciali”); 
  • Vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru care poate fi accesat la adresa www.hypericumimpex.ro 

  

Ce informații colectăm despre dumneavoastră 

  

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-urile noastre web enumerate în Secțiunea 1 de mai sus („Website-uri”) sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate). Aceasta include informații pe care le furnizați atunci când vă înregistrați pentru a utiliza un Website-ul nostru, când vă abonați la serviciile noastre, atunci când vă înscrieți în concursuri, promoții sau studii organizate de SC HYPERICUM IMPEX SRL și/sau partenerii săi contractuali și când raportați o problemă legată de Website-ul noastru. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. 

  

Odată cu completarea paginii de inregistrare cont pe site-ul hypericumimpex.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) sa intre in baza de date a societatii SC HYPERICUM IMPEX SRL si sa fie prelucrate si folosite de catre aceasta in conformitate cu GDPR. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC HYPERICUM IMPEX SRL este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing, mesaje de raspuns referitoare la intrebarile d-voastra despre produsele SC HYPERICUM IMPEX SRL, despre tranzactiile efectuate telefonic si prin intermediul website-ului hypericumimpex.ro, efectuarea de statistici interne, de pe site-urile administrate de SC HYPERICUM IMPEX SRL. 

  

 De fiecare dată când vizitați Website-urile noastre, colectăm automat următoarele date: 

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie. 
  • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la Website-urile noastre (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții departamentului nostru de servicii pentru clienți. 

  

În unele cazuri, obținem datele dumneavoastră cu caracter personal (cum art fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul) de la terțe părți, precum parteneri de afaceri, subcontractanți de servicii tehnice, de plată și de livrare, agenții de publicitate, furnizori de servicii de analiză, furnizori de servicii de cercetare de piata, agenții de informații privind creditele. Când vizitați și vă înregistrați pe una din platformele noastre online, este posibil să obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la un furnizor de comunicare socială terță parte, dacă optați în mod voluntar să vă înregistrați prin intermediul respectivei platforme de comunicare socială terță parte. 

  

  1. Cum folosim datele cu caracter personal și care este temeiul juridic al prelucrării 

  

Aspecte generale 

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală (de exemplu, contabilitate); atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese; dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane); și/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale. 

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți Website-urile noastre, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea Website-urilor noastre; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-urile noastre în siguranță. 

  

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail [email protected] Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia. 

  

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii. 

  

Cel mai frecvent, vom folosi informațiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații: 

  1. Parteneri comerciali: 

În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare și codul de identificare fiscală, pentru persoanele înregistrate în scopuri de TVA. Această prelucrare se bazează pe (i) executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de Partener comercial, sunteți parte, (ii) obligații legale care ne sunt impuse și (iii) interesul nostru legitim de a ne derula afacerile în bune condiții și de a livra bunurile sau presta serviciile noastre. 

În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Această prelucrare se bazează pe (i) executarea unui contract la care Partenerii comerciali sunt parte, (ii) obligațiile legale care ne sunt impuse și (iii) interesul nostru legitim de a ne derula afacerile în bune condiții și de a livra bunurile sau presta serviciile noastre. 

Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa [email protected]

  1. Utilizatori și clienți: 

În scopul furnizării produselor, a livrării de bunuri și efectuării plăților, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care Utilizatorii sunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă. 

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că vă interesează. Dacă sunteți un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail,  sau prin notificări push prin intermediul Aplicațiilor Mobile (după caz) cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare sau unei negocieri cu dumneavoastră în vederea vânzării, cu excepția cazului în care ați optat altfel anterior. 

În situația în care vă creați un cont pe site-ul hypericumimpex.ro, vom prelucra în baza consimtamantului dvs. datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) în scopuri de marketing. 

Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul şi în legătură cu anumite producții sau înregistrări și cu difuzarea sau comunicarea publică a unor astfel de producţii sau înregistrări pentru anumite scopuri jurnalistice, artistice și/sau literare. 

  1. Cum și cui divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal 

În cadrul Companiei, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vânzări, Juridic, Marketing și IT au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a. Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal. Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Membrii personalului Companiei au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai la instrucțiunile Companiei și, dacă este necesar, în legătură cu responsabilitățile de serviciu. 

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile. 

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, inclusiv: 

(i) furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale; 

(ii) parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră (inclusiv abonamente la serviciile noastre); 

(iii) agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a respecta dorințele agențiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare publicului vizat; 

(iv) furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea Website-urilor noastre. 

Compania poate dezvălui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanți externi (de exemplu, avocați, contabili, auditori), dacă este necesar. 

În unele cazuri, putem dezvălui date cu caracter personal Companiilor noastre Afiliate (inclusiv către subsidiare sau companiei-mamă de tip holding și subsidiarelor sale) pe baza principiului nevoii de a cunoaște, enumerate aici. Am implementat garanții adecvate în relația cu afiliații noștri pentru a securiza aceste dezvăluiri de date cu caracter personal. 

Am putea partaja date cu caracter personal cu Companiile noastre Afiliate și cu alte terțe părți în contextul anumitor tipuri de tranzacții, inclusiv în contextul tranzacțiilor care implică o schimbare a controlului asupra Companiei, vânzarea substanțială a tuturor activelor sale sau restructurări comerciale. 

Compania dorește să efectueze o evaluare prealabilă adecvată în selectarea terțelor părți furnizori de servicii și impune acestor furnizori de servicii să mențină măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal și pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instrucțiunilor Companiei. Furnizorii de servicii vor avea dreptul să utilizeze subcontractanți în furnizarea serviciilor către Companie, cu condiția ca subcontractantul să respecte aceleași obligații de protecție a datelor ca și furnizorii de servicii. 

  1. Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și transferurile în străinătate 

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie, vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica privind fișierele de tip cookies. 

În plus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate și stocate într-o locație din afara UE și SEE. Când datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate din propria țară în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate informațiile dumneavoastră pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din țara în care lucrați. 

Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate, incluzând: (i) o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație; (ii) o certificare „scut de confidențialitate”; (iii) reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare; (iv) un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE; (v) un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau (vi) clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană. 

Puteți contacta Responsabilul privind Confidențialitatea al SC HYPERICUM IMPEX SRL sau Responsabilul cu Protecția Datelor al CME, ale căror date de contact sunt furnizate în lista Persoanelor de contact de mai jos, pentru a afla mai multe despre transferuri și despre măsurile de protecție adecvate pe care le-am instituit înainte de aceste transferuri. 

  1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ 

În legătură cu activitățile de prelucrare realizate de SC HYPERICUM IMPEX SRL ce au legătură dvs., aveți următoarele drepturi: 

  • Retragere a consimțământului. În cazul în care v-a fost solicitat consimțământul expres pentru o anumită prelucrare, puteți să vă retrageți oricând consimțământul, fără ca retragerea să afecteze legalitatea prelucrării efectuate în baza consimțământului dvs. înainte de retragerea acestuia. 
  • Acces. Puteți să solicitați accesul la datele dvs. personale. Dacă ne transmiteți o astfel de cerere, vă vom oferi toate informațiile despre scopurile prelucrării, categoriile de date prelucrate, categoriile de destinatari, perioada de retenție a datelor, drepturile dvs. de a rectifica, șterge sau restricționa datele accesate, dacă este cazul. 
  • Portabilitate. Dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, puteți obține o copie a informațiilor personale pe care le avem înregistrate despre dvs. 
  • Restricționare. Puteți să cereți restricționarea prelucrării (1) în cazul în care contestați exactitatea datelor, pe perioada necesară verificării corectitudinii datelor; (2) dacă prelucrarea este ilegală și optați pentru restricționarea informațiilor personale, și nu pentru ștergerea lor; (3) dacă doriți să păstrăm datele dvs. personale, atunci când aveți nevoie de aceste date pentru apărarea unui drept în instanță sau (4) în cazul în care v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei respective. 
  • Rectificare. Puteți solicita rectificarea datelor inexacte care vă privesc, respectiv completarea datelor, în măsura în care acestea nu sunt complete. 
  • Ștergere. Puteți solicita ștergerea datelor dvs. în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: (1) datele dvs. personale nu mai sunt necesare scopului prelucrării; (2) dacă v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor, în cazul prelucrărilor bazate pe consimțământ și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (3) în cazul în care v-ați opus prelucrării datelor și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (4) dacă datele trebuie șterse pentru îndeplinirea unei obligații legale aplicabile; (5) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal. 
  • Opoziție. Vă puteți opune prelucrării datelor dvs. personale, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în limitele și în condițiile stabilite de lege. 
  • Prelucrare automată. Aveți dreptul de a vă opune oricărei prelucrări automate a datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv profilării, precum și posibilitatea de a vă opune unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor, drept ce poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice ce afectează sau poate afecta în mod semnificativ persoanele vizate. 
  • Sesizare. Aveți dreptul de a depune o sesizare sau plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro). 
  1. Pentru a vă exercita drepturile menționate anterior, vă rugăm să ne transmiteți solicitarea dvs. prin e-mail la adresa [email protected]Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal 

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, în conformitate cu Politica noastră privind Păstrarea Datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislația aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane). De exemplu, dacă sunteți un Partener comercial, vă vom păstra datele cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial (de exemplu în cazul în care putem utiliza aceleași date cu caracter personal în relații contractuale separate cu dumneavoastră), vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor. Vă rugăm să aveţi în vedere că putem prelucra oricare dintre datele dumneavoastră cu caracter personal devenite anonime fără a vă anunța în prealabil. 

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane). 

  1. Securitatea datelor 

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal. Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate (de exemplu, utilizând protocolul TLS). Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale Website-urilor noastre. 

  1. Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială 

Website-urile noastre utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți Utilizatori ai Website-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Website-urile noastre și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim Website-urile. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe Website-urile noastre sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informații detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie. 

  1. Linkuri către alte website-uri 

Un Website al nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care Compania nu le controlează. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Compania noastră nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți. 

Hypericum Impex
Logo