Clorofilă lichidă 500 ml

Supliment alimentar cu rol detoxifiant, antioxidant, energizant, nutritiv

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 12

Clorofilă lichidă 500 ml

Supliment alimentar cu rol detoxifiant, antioxidant, energizant, nutritiv

Ingrediente:

Extract apos din pulberi de plante, în proporții variabile (SpirulinaArthrospira platensis, ChlorellaChlorella vulgaris, Chlorella pyrenoidosa, părți aeriene de Orz-verdeHordeum vulgare, părți aeriene de UrzicăUrtica dioica, părți aeriene de LucernăMedicago sativa) – 97,77 %; gumă xanthan (stabilizator); acid ascorbic (vitamina C), acid citric monohidrat (corectori de aciditate); extract din frunze de Stevia (Stevia rebaudiana) cu 95 % steviozide (îndulcitor natural); sorbat de potasiu, benzoat de sodiu (conservanți).

Informații nutriționalePer porție

(50 mL)

VNR* (%)

Per porție (50 mL)

Vitamina C (acid ascorbic)500 mg625%

*VNR = Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

**Nu a fost stabilită VNR

Vitamina C:

  • susține formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a: sistemului osos, a ligamentelor, a dinților, a gingiilor, a pielii și a vaselor de sânge.
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.
  • contribuie la menținerea sănătății psihice.
  • contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
  • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • crește absorbția fierului.
  • contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E.
  • contribuie la metabolismul energetic normal.

Produsele Hypericum: Tehnologie extractivă de top. Calitate garantată!

Suplimentele alimentare și alimentele funcționale concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produselor noastre prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau virusuri patogene. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin și de formulele holistice special create pentru a genera sinergie între ingredientele alese. Astfel, tehnologiile menajante și inovatoare de extracție, împreună cu formulele originale asigură o mai bună biodisponibilitate și un grad sporit de asimilație în organism a substanțelor active benefice. Pentru realizarea produsului „Clorofilă lichidă”, au fost folosite plante nemodificate genetic (de ex., Lucernă, Urzică, Orz-verde), obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Caracteristici generale ale produsului:

Clorofila lichidă este un supliment de nelipsit primăvara deoarece constituie un excelent adjuvant în orice cură de detoxifiere. De asemenea, acest produs este deosebit de versatil, fiind util pentru susținerea organismului în perioadele de recuperare, conferirea unui plus de energie în episoadele solicitante, suplimentarea cu nutrienți în curele de slăbire, întărirea imunității sau reglarea tranzitului intestinal lent. Susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului și managementul atent al greutății corporale sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Mai mult, profilul lipidic este și el dezechilibrat, raportul dintre grăsimile „bune” și cele „rele” (omega 3: omega 6) fiind și el unul nesănătos mai ales în alimentele de tip fast-food. Toți acești factori de stres afectează organismul, microbiota noastră intestinală fiind greu încercată mai ales din cauza prezenței tot mai mari a resturilor de antibiotice în produsele animale și a pesticidelor și îngrășămintelor în cele vegetale. Mai nou, prezența microplasticelor în alimentația umană este și ea un motiv tot mai mare de îngrijorare și un factor perturbator major în tot organismul. În cazul în care microorganismele benefice sunt afectate, scăzând în număr și diversitate, poate avea loc ruperea echilibrului microbiotei intestinale, cu efecte nedorite precum: tulburări digestive (de ex, acumulare de gaze, digestie lentă sau accelerată, dureri abdominale), hormonale sau imunitare. Spre exemplu, aceste dezechilibre pot fi induse de către tratamentele cu antibiotice, radiografiile abdominale, alimentația săracă în fibre și enzime sau, așa cum s-a menționat mai sus, de către alimentele contaminate cu antibiotice, pesticide, microplastice sau diverși agenți patogeni.

Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură metabolică, renală, hepatică, cardiovasculară, autoimună, neuronală, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii. Astfel, prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. De asemenea, la fel de important este și impactul asupra metabolismului și a greutății corporale. Odată cu destabilizarea microbiotei intestinale și acumularea unui surplus de grăsimi în organism (în special în regiunea omentală), se poate crea un cerc vicios ce conduce la mai multă inflamație, care la rândul său favorizează luarea în greutate prin creșterea nivelelor de insulină și perturbarea nivelelor altor hormoni. Similar, acumularea grăsimii la nivelul ficatului (steatoză hepatică) duce la îngreunarea funcției hepatice, afectarea digestiei și impactarea proceselor de detoxifiere ale organismului. Nu în ultimul rând, multe toxine (de ex., metalele grele, pesticidele) au tendința de a se acumula în depozitele de grăsime ale organismului. De aceea, odată cu pierderea bruscă în greutate, sau cu urmarea unor cure de slăbire – în special cele drastice unde scăderea în greutate nu este treptată, aceste toxine acumulate pot fi puse în libertate. Acest fenomen pune la încercare capacitatea de detoxifiere a organismului, aceasta fiind uneori depășită, fapt ce duce la intoxicații și alte manifestări clinice. Astfel, adoptarea unei diete sănătoase, cu o slăbire treptată, asistată de alimente și suplimente cu acțiune detoxifiantă este o soluție mult mai indicată pentru managementul greutății și asigurarea unei normoponderalități de durată.

Pentru a ne ajuta organismul în procesul de detoxifiere și reglare a greutății corporale, putem face apel la produse ce au la bază compuși activi cu proprietăți depurative și ușor laxative precum cele regăsite în Spirulină, Chlorella, Lucernă, Orz-verde sau Urzică. Toate aceste ingrediente se regăsesc în Clorofila lichidă de la Hypericum, aceasta venind, în plus, și cu o doză semnificativă de vitamina C. Astfel, produsul a fost atent formulat pentru a completa curele de detoxifiere, slăbire, vitaminizare și fortifiere, atât de necesare în prezent când alimentele noastre sunt tot mai devitalizate, aditivate și bogate în „calorii goale”. Formula este o sursă excelentă pentru una din cele 5 porții zilnice necesare de fructe și legume. De asemenea, Clorofila lichidă este utilă și în reducerea stresului oxidativ, limitarea proceselor inflamatorii și modularea răspunsului imun. În concluzie, acest supliment deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, vitaminizantă, mineralizantă, antioxidantă, antiinflamatoare, antianemică, imunomodulatoare, fortifiantă, energizantă, nutritivă, de menținere a diviziunii celulare normale, regenerantă și ușor laxativă.

În continuare, vom prezenta principalele proprietăți benefice ale ingredientelor:

Spirulina (Arthrospira platensis) este o cianobacterie folosită din timpuri străvechi de către popoarele mezoamericane, precum aztecii, pentru proprietățile sale hrănitoare. Tot pentru proprietățile sale deosebit de nutritive, aceasta este cultivată și consumată în mod tradițional de către oamenii din zona lacului Chad, Africa. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a afirmat faptul că Spirulina este un aliment foarte potrivit, fiind bogat în fier și proteine, și putând fi administrat în siguranță și copiilor. Practic, din literatura de specialitate aflăm că, Spirulina este bogată în: aminoacizi (conținând toți aminoacizii esențiali), vitamine (în special complexul vitaminic B), minerale (în special Fe și Mg) și oligoelemente. Spre exemplu, 100 g de Spirulină pot furniza de peste 3 ori cantitatea zilnică necesară de vitamina B2, de peste 2 ori cantitatea necesară de vitamina B1 și cea de fier, și aproape 100% din cantitatea zilnică de magneziu, vitamina B3 și vitamina B5.

Mai mult, aceasta este și o sursă de omega 3 (ALA, SDA, EPA, DHA), acizi grași ce sunt recunoscuți pentru proprietățile lor antiinflamatoare, de echilibrare a fracțiilor de colesterol și de reducere a trigliceridelor sanguine. În plus, fiind o cianobacterie (în trecut a fost considerată o algă albastră), Spirulina conține un pigment numit ficocianină, compus ce are proprietăți antioxidante și de stimulare a celulelor stem. În concluzie, numeroase studii științifice au indicat faptul că Spirulina poate: contribui la întârzierea procesul de îmbătrânire, limita procesele inflamatorii din organism, normaliza flora intestinală, echilibra grăsimile și colesterolul din sânge, fortifica funcția inimii, contribui la tonifierea fizică și nervoasă și energiza întreg organismul. Astfel, aceasta este un bun adjuvant în: episoadele de convalescență sau de efort fizic și psihic, în detoxifierea organismului (există studii care arată faptul că ficocianina din spirulină reduce acumularea de arsenic în organism), în curele de slăbire (limitează pierderea de masă musculară și absorbția amidonului), în întărirea imunității și în problemele de natură inflamatorie, cardiovasculară sau nutrițională.

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa, Chlorella vulgaris) este denumirea generică pentru mai multe specii de alge verzi unicelulare ce aparțin genului cu același nume ce se presupune că datează încă din perioada Precambriană. Deși mici ca dimensiune (2-10 μm), încă de la descoperirea lor în anul 1890, de către Martinus Willem Beijerinck, aceste alge au avut un rol important în numeroase studii științifice precum cele cu privire la procesele de fotosinteză sau cele care vizează modalitățile de asimilare a dioxidului de carbon de către plante. Similar Spirulinei, Chlorella a fost intens studiată pentru potențialul său nutritiv de excepție, fiind considerată o sursă înalt-calitativă de proteine. Mai exact, pulberea de Chlorella conține în jur de 45% proteine, 20% carbohidrați și 20% grăsimi. Restul de 15% este reprezentat de fibre (5%) și vitamine și minerale (10%). În condiții controlate de creștere, anumite specii de Chlorella (Chlorella minutissima) pot deveni surse remarcabile de acizi grași polinesaturați (aproape 40% din cantitatea totală de lipide conținute) precum acidul eicosapentaenoic (EPA), cunoscut și drept unul dintre acizii omega-3 cu lanț lung. De regulă, în scop alimentar, cel mai des sunt folosite speciile Chlorella pyrenoidosa și Chlorella vulgaris. Acestea se regăsesc în majoritatea suplimentelor și alimentelor funcționale pe bază de Chlorella, fiind cultivate, în zilele noastre, datorită statutului de „super-aliment”.

Deși inițial a fost cultivată în special ca sursă ieftină și calitativă de proteine, de-a lungul timpului, studiile științifice au indicat o gamă mai largă de beneficii ale consumului de Chlorella. Astfel, în literatura de specialitate sunt indicate proprietăți: imunostimulatoare, antiproliferative, antiinflamatoare și adjuvante în managementul greutății. În prezent, suplimentele obținute din Chlorella pyrenoidosa se bucură de o popularitate crescută în Japonia, fiind folosite în mod obișnuit, dar nu exclusiv, pentru protejarea sistemului respirator împotriva fenomenului de imunosupresie indus prin efort fizic. Recent, un studiu publicat în Jurnalul European de Nutriție confirmă faptul că atleții și persoanele care depun efort fizic cu o intensitate crescută au de câștigat de pe urma suplimentării dietei cu această algă, datorită proprietăților sale imunostimulatoare. Experimentul a durat aproximativ 6 săptămâni și a vizat concentrația salivară de imunoglobuline A (sIgA). Subiecții umani care au primit suplimente pe bază de Chlorella (6 g/zi sub formă de tablete, dimineața și seara, după masă), timp de patru săptămâni, înainte de antrenamente, au prezentat o creștere a ratei de secreție și a concentrației imunoglobulinelor A. La sfârșitul experimentului (6 săptămâni), aceste valori încă se aflau în creștere, fapt ce ar putea indica un potențial efect benefic mai mare pe o perioadă de administrare mai îndelungată. Cercetătorii au considerat că efectele sanogene ale algei ar putea să se datoreze unor compuși activi precum polizaharidele și glicoproteinele sau complexele create de către acestea. Totuși, Chlorella este o sursă bogată și de alți compuși bioactivi ce ar putea avea efecte antiinflamatoare și imunomodulatoare precum clorofila-a și -b, acizii grași omega-3 sau forma metilată a vitaminei B12 (metilcobalamină). Nu în ultimul rând, studiile au indicat și proprietăți detoxifiante de excepție ale Chlorellei, în special în cazul intoxicării cu pesticide organoclorurate (de ex, clordecon).

Extractul de Orz-verde (Hordeum vulgare) este una dintre cele mai bogate surse naturale de superoxid-dismutază (SOD), o enzimă cu acțiune puternic antioxidantă ce contribuie la stoparea îmbătrânirii precoce și la inactivarea radicalilor liberi. Totuși, acest compus nu este singurul ingredient valoros al plantei. De fapt, Orzul-verde este o sursă completă de vitamine, minerale și oligoelemente. Acesta conține cantități impresionante de: vitamina A, potasiu, calciu (de 11 ori mai mult), fier, magneziu, vitamina C și vitamine din complexul B. Mai mult, acesta este bogat și în clorofilă, arginină și fibre. Datorită acestei bogății de nutrienți și substanțe nutritive, Orzul-verde este indicat persoanelor cu imunitate scăzută, boli de nutriție și probleme de digestie. Acesta are o acțiune emolientă, calmantă a mucoasei intestinale și reglatoare a tranzitului intestinal. Datorită acțiunii antiinflamatoare și antioxidante, această plantă este deosebit de benefică și pentru persoanele care suferă de probleme articulare sau cardiovasculare. Prin acțiunea sa puternic detoxifiantă, Orzul-verde poate contribui la ameliorarea episoadelor alergice, dereglărilor hormonale, a erupțiilor cutanate (eczeme, acnee) și a episoadelor de insomnie. În concluzie, extractul de Orz-verde: reglează metabolismul (fiind util în diabet datorită conținutului în crom ce inhibă pofta de dulce, în constipație, obezitate), are un efect emolient la nivelul tractului digestiv (fiind adjuvant în gastrite, ulcere) este un tonic general, cardiac și nervos (fiind util în episoadele de astenie, avitaminoze, insomnii), stimulează imunitatea (recomandat în convalescență), are un puternic efect detoxifiant (drenează și protejează ficatul) și limitează procesele de inflamatorii (util în artrite datorită siliciului conținut) și de îmbătrânire celulară (util în afecțiuni cardiovasculare datorită conținutului mare de SOD).

Urzica-mare (Urtica dioica) este o specie erbacee, perenă ce face parte din familia Urticacee. Aceasta este o plantă cu aplicații vaste și recunoscute în toate domeniile: medical, cosmetic și culinar, fiind utilizată și apreciată încă din antichitate pentru versatilitatea sa. Folosită tradițional pentru curele de primăvară ce presupun „curățarea sângelui”, Urzica este un excelent antianemiant datorită proprietăților sale hematopoietice (stimularea sintezei globulelor roșii), a aportului de fier, de vitamine din complexul B (acid folic, B2, B5) și de protoporfirine. Mai mult, preparatele din urzică au și un efect hemostatic (prin prezența vitaminei K și a taninurilor) ce poate limita hemoragiile interne ce duc la anemierea organismului în timp.

Desigur, la „curățarea sângelui” contribuie și efectul său diuretic și depurativ ce o fac o alternativă naturală pentru detoxifierea organismului de substanțe chimice și metale grele, eliminarea acumulărilor de acid uric și a surplusului de apă din organism. Astfel, Urzica este utilă și în menținerea sănătății rinichilor și a căilor urinare, fiind un bun adjuvant în litiaza renală și în retențiile de apă asociate sindromului premenstrual. În plus, urzicile sunt considerate utile și în ameliorarea enurezisului nocturn (incontinență nocturnă). Cura de primăvară cu produse pe bază de urzici este una binevenită și din punctul de vedere al proprietăților antialergice și antiastmatice ale plantei. Consumul regulat al acestor produse pe parcursul sezonului alergiilor, și asocierea lor cu extracte de Trei-frați-pătați sau din frunze de Mesteacăn, poate ameliora intensitatea reacțiilor sistemului imunitar la diverși alergeni datorită conținutului în antihistaminice naturale. Tot în curele de primăvară, dar și în cele de toamnă, urzicile pot fi asociate cu fructele de Cătină pentru a întări organismul prin vitaminizarea și remineralizarea sa.

Studiile științifice au arătat că, datorită conținutului în fitosteroli, Urzica este un excelent protector al sănătății prostatei. Sterolii din frunzele acestei plante inhibă conversia testosteronului în dehidrotestosteron, hormon ce poate cauza probleme la nivelul prostatei. Tot fitosterolii pot contribui și la menținerea sănătății sistemului cardiovascular prin scăderea colesterolului și a trigliceridelor. Pe lângă fitosteroli, urzicile mai conțin și lectine – compuși cu acțiune antiinflamatoare ce par a fi implicați în ameliorarea problemelor articulare. Lectinele pot avea și proprietăți antivirale și bacteriostatice, studiile recente evidențiind faptul că acestea pot inhiba proliferarea unor agenți patogeni precum Staphylococcus, Shigella sau Pasteurella. O altă calitate a extractelor de urzică este aceea de stimulare a secreției de insulină de la nivelul pancreasului, fiind ușor hipoglicemiante. În plus, acestea sunt și galactogoge, stimulând secreția de lapte.

Extractul de Lucernă (Medicago Sativa), cunoscută și sub denumirea de „alfalfa”, este o sursă echilibrată de vitamine, minerale și alți nutrienți precum clorofila și fierul non-hemic. Lucerna este o plantă originară din estul Mediteranei și vestul Asiei și este valoroasă atât pentru sănătatea umană, cât și pentru cea a animalelor (ca furaj) și a solurilor (fiind folosită în asolament pentru refacerea terenurilor agricole). Bogată în enzime, bioflavonoide (cu efect antioxidant și antiinflamator), fitoestrogeni, glicozide (cu acțiune antitumorală), vitamine (A, complex B, C, E, K) și minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu), extractul de Lucernă este: fortifiant, detoxifiant, antiinflamator, antioxidant, imunostimulator și reglator hormonal. Consumat înainte de masă, acesta ușurează digestia, iar după masă, extractul ajută la asimilarea nutrienților din hrana consumată. Datorită substanțelor active conținute, are efecte benefice în digestie (constipație, refacerea mucoasei aparatului digestiv și reglarea tranzitului intestinal). În plus, derivatele din Lucernă ajută la detoxifierea și protejarea ficatului, purificarea sângelui, întărirea sistemului imunitar și grăbirea refacerii organismului (în special în episoadele de astenie și convalescență) și echilibrarea hormonală a femeilor (datorită fitoestrogenilor ce pot atenua simptomele neplăcute asociate menopauzei, tulburărilor menstruale și sindromului premenstrual).

Vitamina C (Acidul ascorbic) este un micro-nutrient esențial vieții. Aceasta este necesară pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinți, gingii sau cartilaje. De asemenea, ea stimulează absorbția fierului și, împreună cu vitaminele A și E, are o acțiune puternic antioxidantă luptând împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Din nefericire, această vitamină este eliminată foarte ușor din organismul uman, iar acesta nu este capabil să își sintetizeze cantitățile necesare de vitamina C, mai ales în perioadele stresante. Expunerea la diverși factori de stres, cum ar fi fumatul sau stilul de viață dezechilibrat, precum și tratamentul cu diferite medicamente (de ex.: aspirină, anticoncepționale) măresc viteza de eliminare a acestui nutrient sau reduc absorbția sa din sursele alimentare. În plus, vitamina C se distruge ușor prin oxidare și tratare termică (de ex.: gătire), fapt ce duce la scăderea aportului său din alimentele ce nu sunt consumate proaspete, în stare crudă. Astfel, cel mai adesea, în dieta modernă – bazată pe alimente înalt-procesate, organismul nostru poate să nu beneficieze de un aport corespunzător de vitamina C, fiind, astfel, necesară suplimentarea sa.

Mod de utilizare:

Adulți: câte 4-5 linguri (40-50 mL) pe zi.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Spirulină și Chlorella (comprimate) de la Hypericum!

Produse cu acțiune similară sau complementară: Spirulină cu Aloe și Cătină-albăSiropul Vitaminizant cu Cătină (zahăr/Stevia), Droji-Mag B Complex (capsule), Memorie Plus (capsule), Omega 3 (din alge/ulei de pește) (capsule), Hyper Antioxidant Forte (capsule), Protonic + (150 mL), Protonic Flora (capsule), Vitacan (capsule), Vitacan Răceală și Gripă (capsule), Ginseng Siberian (capsule),Elixirul vieții RO, Miere de Albine cu PropolisSiropul Imunotonic, 5-HTP Stres (capsule), Bitter Taina Plantelor (capsule, hidroglicerinic, hidroalcoolic), Bitter Taina MaramureșuluiSevă de Mesteacăn (capsule), Sevă de Mesteacăn (sirop), Complex Roșu LeaculFructe de Pădure (capsule), Fier Organic (capsule), Sirop Fier cu Coacăz-negruSirop Vitamina C cu Coacăze-negre (zahăr/Stevia), Sirop MultifructSirop Fructe de pădureSirop de Cătină-albă (miere/zahăr/stevia/îndulcitori), Ceai de Cătină-albăCeai de MăceșeCeai Coacăz-negru sau Ceai de Afin, Suc de Coacăze-negre vitaminizant, Hyper Detox (pulbere), Detoxifiere colonHyper Bil (capsule), Ceaiul și Tinctura Hepato BiliarăCeaiul și Tinctura Diuretică, Hyper Uro Renal (capsule),  5-HTP Slăbire (capsule),Ceaiul pentru slăbire și Tinctura pentru SlăbireHyper-Slăbire (capsule), L-carnitină (instant), Turmeric (capsule), Spirulină (pulbere), Chlorella (pulbere), Protector Ficat (capsule), Liver ForteHyper‑Lax (capsule, sirop), Aloe-vera (gel, capsule), Acid Alfa-Lipoic (capsule), Capsule Hyper-BilTinctura de AnghinareCeai de Anghinare, Extractul hidroglicerinic de AnghinareCozi-de-cireșe (ceai, capsule), Coada-calului (ceai, capsule), Urzică (ceai, tinctură, capsule, extract instant), Brusture (ceai, tinctură, capsule),  Armurariu (ceai, tinctură, capsule) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Flacon din sticlă brună cu o capacitate de 500 mL

Volum net:

℮ 500 mL

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

  • Consumul excesiv poate avea efect laxativ!
  • Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele care urmează tratamente medicamentoase (hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, diuretice), cele care se află sub supraveghere medicală (în special pentru probleme de coagulare a sângelui, tensiune scăzută, afecțiuni renale, hepatice sau cardiovasculare grave),sau cele care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale, sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei.
  • A se consuma cu moderație de către persoanele cu fenilcetonurie din cauza conținutului natural de fenilalanină al Spirulinei (între 2 și 4 g la 100 g).
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor.
  • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară echilibrată și un stil de viață sănătos.

Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C. A se agita bine înainte de utilizare! După deschidere, se va păstra la frigider.

Clorofilă lichidă 500 ml
Clorofilă lichidă 500 ml

42,50 lei

Hypericum Impex
Logo