Tinctura Antialcool

Tinctura Antialcool este atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice.

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 3

Tinctura Antialcool

Tinctura Antialcool – Supliment alimentar cu rol în susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare si sevraj.

Caracteristici generale Tinctura Antialcool:

Tinctura Antialcool este un extract hidroenzimatic atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice (de ex., agitație, iritabilitate, depresie). Acest lucru este cu atât mai important cu cât băuturile alcoolice din ziua de azi au tot mai mulți aditivi și sunt consumate în tot mai multe combinații (de ex., cocktail-urile). Excesul de alcool, amestecarea diferitelor tipuri de băuturi alcoolice între ele, asocierea acestora cu fumatul sau cu alimente foarte grele sau consumarea lor fără a mânca deloc sunt greșeli comune pe care aproape toți le facem pe parcursul vieții noastre.
În aceste situații, organismul nostru, și în special sistemul hepatobiliar, este puternic solicitat. În timp, aceste tipuri de agresiuni, corelate cu un stil de viață stresant, dezordonat, sedentar, ajung să ne afecteze buna funcționare a organismului. De aceea, produsele ce au la bază compuși activi cu proprietăți detoxifiante (Brusturele, Păpădia), antiinflamatoare (Salcia, Cimbrișorul), fortifiante și imunostimulatoare (Cătina-albă) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente:

Sunătoare (Hypericum perforatum) – 14,29%, fructe de Cătină-albă(Hippophae rhamnoides) – 14,29%, Pedicuță (Lycopodium clavatum) – 14,28%, frunze de Păpădie (Taraxacum officinale) – 14,29%, rădăcină de Brusture (Arctium lappa) – 14,28%, scoarță de Salcie (Salix alba) – 14,29%, Cimbrișor (Thymus serpyllum) – 14,28%, alcool eti lic din cereale 38% vol., apă demineralizată.

Detalii Tinctura Antialcool:

Tincturile sunt extracte concentrate obținute din diverse părți ale plantelor medicinale sau aromatice (de ex.: scoarță, fructe, frunze, rădăcini, rășină ș.a.m.d.) uscate sau proaspete, introduse într-un solvent, de regulă un alcool cu gust neutru. Tincturile sunt mai puternice decât infuziile normale din plante și se obțin prin macerare sau percolare. Datorită concentrației mari a tincturilor, acestea se consumă în cantități mici (cca 20-40 picături), fiind deseori asociate cu infuzii din plante ( ceaiuri plante medicinale) fiind mai ușor de administrat. În funcție de plantele și solvenții folosiți, tincturile pot fi folosite atât intern, cât și extern. Calitatea superioară și unicitatea Tincturilor Hypericum constau în capacitatea elevată de valorificare a substanțelor bioactive din plantele medicinale datorită folosirii unui proces de extracție multifazic, ce implică amestecarea a două extracte lichide procesate în paralel prin metode diferite (hidroenzimatice și hidroalcoolice) gândite a fi complementare. Rezultatul final este un produs de calitate, concentrat, obținut pe baza unei gândiri holistice, ce conține o cantitate mai mare și mai diversă de compuși sanogeni valoroși față de tincturile obținute prin extracție monofazică și/sau non-enzimatică. În concluzie, tincturile Hypericum sunt obținute cu ajutorul unor materii prime înalt-calitative, folosind metode extractive de top, originale și eficiente, dar care sunt menajante cu ingredientele active. Foarte important de remarcat este și lipsa aditivilor, aromelor sau a coloranților.
Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru tincturile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.
Pentru realizarea Tincturii Antialcool, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: Sunătoarea, Pedicuța, Brusturele, Păpădia, Cimbrișorul, Cătina-albă și Salcia albă. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi
din plantele selectate.
Astfel, prin sinergia compușilor activi din fructe de Cătină-albă și a celor din coaja de Salcie, produsul contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar prin vitaminizarea și mineralizarea organismului și modularea răspunsului inflamator. În plus, prezența Păpădiei și a Brusturelui susține procesele de detoxifiere a organismului, iar Sunătoarea și Cimbrișorul ajută digestia. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: detoxifiantă, diuretică, hepatoprotectoare, fortifiantă, digestivă, antiinflamatoare, imunomodulatoare și calmantă la nivelul sistemului nervos. De asemenea, în majoritatea cazurilor, curele regulate cu Tinctura Antialcool ajută la reducerea dorinței de consum a produselor alcoolice și chiar pot provoca senzații de dezgust și repulsie față de acest tip de băuturi.

Prezentarea compușilor activi din Tinctura Antialcool:

Salcia contribuie la sănătatea mușchilor și a articulațiilor și la revigorarea organismului. Bogată în salicină, un precursor al acidului salicilic pe baza căruia se obține aspirina, scoarța de Salcie a fost folosit încă din antichitate. Plinius cel Bătrân, Hipocrate și Galen au folosit Salcia ca analgezic, antiinflamator și antipiretic (pentru reducerea temperaturii corporale).
Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale; are o acțiune sudorifică și depurativă.
Cătina-albă contribuie la buna funcționare a sistemelor cardiovascular și imunitar.
Pedicuța susține funcția normală a sistemului urinar și ajută la menținerea confortului înainte și în timpul menstruației.
Păpădia susține funcțiile hepatice, stimulează apetitul și digestia și susține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică.
Brusturele susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și îmbunătățește digestia.
Brusturele și Păpădia susțin procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism.
Cimbrișorul susține digestia și funcțiile gastrointestinale și are un efect antiinflamator.

Mod de utilizare Tinctura Antialcool:

Intern: 2 lingurițe dizolvate în ceai Antialcool de 3 ori pe zi înainte de masă. Cura durează 30 de zile, cu o pauză de 7 zile, după care cura se poate repeta.
Se recomandă asocierea cu Ceaiul și Capsulele Antialcool de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu un flacon din sticlă brună cu picurător.

Volum net:

℮ 50 ml, 38% vol. alc.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cărora le este interzis/limitat consumul de alcool și de către cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la maximum 25 grade C.

Tinctura Antialcool
Tinctura Antialcool

14,50 lei

Hypericum Impex
Logo