Ceaiuri din Plante Medicinale – produse de Hypericum Impex, sunt bogate in antioxidanti – substante care apara organismul de efectele radicalilor liberi. Datorita proprietatilor curative, plantele medicinale au actiuni benefice in afectiuni precum bronsita, tuse seaca, constipatie, anemie, insomnie, stres, dermatite, arsuri, degeraturi etc

Afișez 1–24 din 192 de rezultate

-11%
Inchide

Artro Hyp Forte 90g

24.00 lei
Supliment alimentar cu rol adjuvant în regenerarea și menținerea sănătății articulațiilor.
Ceai Afin Frunze - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Afin frunze vrac

5.00 lei
Ceai Afin frunze vrac are acțiune de reducere a glicemiei și conține molecule ce se aseamănă cu insulina, fiind o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.
Ceai Alun Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Alun vrac

5.00 lei
Alunul, poate fi o soluție naturală și eficientă de a menține sănătatea venelor și a capilarelor prin creșterea tonicității pereților acestora, reducerea proceselor inflamatorii, fluidizarea sângelui și scăderea tensiunii arteriale.
Ceai Anason Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Anason vrac

5.00 lei
Ceai Anason vrac este o soluție naturală și eficientă de a susține procesele digestive și imunitatea căilor respiratorii. Datorită prezenței compușilor fitoestrogenici în infuzia de Anason, aceasta este foarte indicată și în stimularea lactației la femeile care alăptează, cu efecte benefice, de diminuare a colicilor abdominale și asupra sugarului.
Ceai Medicinal Angelica - Vrac - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Angelica vrac

5.00 lei
Prin proprietățile sale carminative, eupeptice și tonic-amare, Ceai Angelica vrac reglează pofta de mâncare și elimină disconfortul digestiv. Datorită proprietăților antiinflamatoare și diuretice, Angelica este un bun adjuvant și în adresarea problemelor de natură articulară și uro-renală.
-13%
Ceai Anghinare vrac - Ceaiuri din plante medicinale Hypericum Impex
Inchide

Ceai Anghinare vrac

7.00 lei
Ceai Anghinare vrac susține buna funcționare a colecistului, protejează ficatul și favoriză normalizarea nivelelor glicemiei și colesterolului. De asemenea, poate reduce senzațiile de greață și de gust amar.
Ceai Antiadipos - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antiadipos doze

5.00 lei
Ceai Antiadipos doze are un rol hipocolesterolemiant, detoxifiant, digestiv, de reglare a tranzitului intestinal și de creștere a ratei metabolice a organismului.
Ceai Medicinal Antialcool - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antialcool doze

5.00 lei
Ceai Antialcool doze este atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice (de ex., agitație, iritabilitate, depresie).
Ceai Medicinal Antialergic - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antialergic doze

5.00 lei
Produsul Ceai Antialergic doze contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, prin modularea răspunsului inflamator, și a celui respirator la diferiți factori de mediu cu potențial alergen.
Ceai Antianemic - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antianemic doze

5.00 lei
Ceai Antianemic doze contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.
Ceai Antianemic vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antianemic vrac

5.00 lei
Ceai Antianemic vrac contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.
Ceai Antibronsitic doze - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antibronșitic doze

5.00 lei
Ceai Antibronșitic doze a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.
Ceai Antibronsitic vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antibronșitic vrac

5.00 lei
Ceai Antibronșitic vrac a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.
Ceai Anticolitic - Doze - Ceai Medicinal - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Anticolitic doze

5.00 lei
Ceai Anticolitic doze este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării.
Ceai Medicinal Anticolitic - Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Anticolitic vrac

5.00 lei
Ceai Anticolitic vrac este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării.
-17%
Ceai Medicinal Antidiabetic - Doze - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antidiabetic doze

5.00 lei
Ceai Antidiabetic doze are acțiune: hipoglicemiantă, hipotensivă, protectoare la nivelul pancreasului și a terminațiilor nervoase periferice, hepatoprotectoare, depurativă, antiseptică, astringentă, antiinflamatoare, digestivă și de stimulare a circulației periferice.
-17%
Ceai Medicinal Antidiabetic - Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antidiabetic vrac

5.00 lei
Ceai Antidiabetic vrac are acțiune: hipoglicemiantă, hipotensivă, protectoare la nivelul pancreasului și a terminațiilor nervoase periferice, hepatoprotectoare, depurativă, antiseptică, astringentă, antiinflamatoare, digestivă și de stimulare a circulației periferice.
-17%
Ceai Medicinal Antidiareic - Doze - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antidiareic doze

5.00 lei
Ceai Antidiareic doze ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.
-17%
Inchide

Ceai Antidiareic vrac

5.00 lei
Ceai Antidiareic vrac ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.
Ceai Antifumat - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antifumat doze

5.00 lei
Compușii activi din cele 7 plante medicinale ale produsului Ceai Antifumat doze contribuie la ușurarea procesului de renunțare la fumat, ajută la combaterea efectelor negative ale acestui obicei nesănătos asupra organismului și stimulează procesele de detoxifiere proprii corpului în vederea eliminării toxinelor introduse în corp prin fumat.
Ceai Medicinal Antigripal - Doze - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antigripal doze

5.00 lei
Ceai Antigripal doze contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale.
Ceai Medicinal Antigripal - Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antigripal vrac

5.00 lei
Ceai Antigripal vrac contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale.
-17%
Ceai Antihelmitic doze - Ceai medicinal Antihelmintic - Ceai Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antihelmintic doze

5.00 lei
Ceai Antihelmintic doze contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.
Ceai Medicinal Antihelmintic - Vrac - Hypericum Impex
Inchide

Ceai Antihelmintic vrac

5.00 lei
Ceai Antihelmintic vrac contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.