Capsule Paducel

- 17%

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 32,50 lei.

Tip Produs

Proprietati

,

Recomandari

, , ,

Plante

,

Dimensiuni
Greutate 0,250 kg
Dimensiuni 10 × 20 × 10 cm

Afectiuni ale aparatului cardiovascular

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 5

Capsule Paducel

Capsule PaducelSupliment alimentar cu rol adjuvant în dereglări cardiovasculare.

Caracteristici generale Păducel:

Capsulele cu extract de Păducel sunt utile pentru menținerea sănătății cardiovasculare, având un efect coronarodilatator și crescând puterea de contracție a mușchiului inimii, cu efecte benefice asupra ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. De asemenea, acestea au o acțiune benefică și asupra sistemului nervos, calmând stările de agitație și favorizând instalarea unei stări de relaxare. Suplimentul de față a fost atent formulat pentru a spori acțiunea sanogenă a compușilor biologic-activi din Păducel prin fermentația lactică a materialului biologic și atomizarea sa. Astfel, proprietățile antihipertensive, cardioprotectoare, venotonice, cronotropice, inotropice și calmante ale Păducelului sunt mult amplificate, adăugându-li-se noi proprietăți pro- și postbiotice. Susținerea sănătății sistemelor cardiovascular și nervos sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproporționat, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Astfel, microbiota noastră intestinală este tot mai greu încercată mai ales din cauza prezenței tot mai mari a resturilor de antibiotice în produsele animale și a pesticidelor și îngrășămintelor în cele vegetale. Mai nou, prezența microplasticelor în alimentația umană este și ea un motiv tot mai mare de îngrijorare și un factor perturbator major în tot organismul. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Vedem, astfel, că inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură metabolică, renală, cardiovasculară, hepatică, autoimună, neuronală, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii. Astfel, prezența unui status inflamator în organism pentru un timp îndelungat are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. Cel mai adesea, aflarea prelungită într-o stare de inflamație sub-clinică crește, printre altele, riscul de afectare al vaselor de sânge (de ex., depunere de grăsimi, îngroșare, rigidizare, formare de trombi/cheaguri), acest lucru îngreunând oxigenarea corectă a organelor (inclusiv a creierului) și favorizând creșterea tensiunii arteriale. Spre exemplu, în prezența stresului oxidativ, lipidele din sânge pot fi oxidate generând, astfel, lipoproteine oxidate de tipul „LDLox”. Acestea sunt, de regulă, recunoscute greșit de către corpul uman, generând un răspuns inflamator și fiind implicate în procesul de aterogeneză. În plus, expunerea prelungită la episoade stresante (atât de natură psiho-emoțională, cât și fizică) poate duce la afectarea sănătății cardiovasculare prin perturbarea ritmului și pulsului cardiac, inducerea vasoconstricției, sau a altor dezechilibre mai complexe.

Deși sursele de stres sunt multiple, nu trebuie să ne descurajăm! Soluția optimă este aceea de a adopta, treptat, un stil de viață echilibrat, cu timp suficient pentru odihnă și refacere, cu activitate fizică regulată de intensitate moderată, cu un management eficient al stresului, cu o hidratare corectă și cu o alimentație variată, bazată pe alimente cât mai puțin procesate, de origine controlată, de sezon și cu un profil nutrițional echilibrat, bogat în nutrienți. Din fericire, acest deziderat poate fi susținut cu ajutorul suplimentelor alimentare, ele având rolul de a preîntâmpina și adresa posibile carențe, de a optimiza procesele organismului și de a limita impactul negativ al multitudinii de factori de stres cu care ne confruntăm în mod constant. Astfel, suplimentele ce au la bază extracte din plante medicinale cu proprietăți vasodilatatoare, cardioprotectoare, antiaritmice, tonice la nivelul sistemelor nervos și cardiovascular, antihipertensive și calmante – precum cele din Păducel – sunt o soluție naturală și la îndemână pentru a minimiza cât mai mult riscul apariției tulburărilor cardiovasculare și de somn cauzate de factorii exogeni și endogeni de stres sau de către afectarea echilibrului psiho-emoțional.

Ingrediente Păducel (mg/cps):

Extract fermentat și atomizat (pe suport de 10% maltodextrină) din frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna); – 200 mg, capsulă vegetală (hidroxipropil metilceluloză, gumă gellan).

Informații nutriționale Per porție

(6 cps)

VNR* (%)

Per capsulă

VNR* (%)

Per porție (6 cps)

Extract din frunze și flori de Păducel 1.200 mg ** **

*VNR = Valoare Nutrițională de Referință

**Nu a fost stabilită VNR

Detalii Păducel:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Așadar, plantele medicinale folosite ca materie primă sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului, prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau virusuri patogene. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice.

Mai mult, suntem bucuroși să anunțăm actualizarea integrală a produselor din gama „Hyper”!

Având la bază primele și cele mai longevive formule ale firmei, această gamă cuprinde produse obținute aproape exclusiv din extracte naturale din plante regăsite în flora spontană a țării noastre. Deoarece știm cât de mult îndrăgiți aceste formule cu tradiție, am dorit să le creștem și mai mult eficiența și proprietățile sanogene. Utilizând fermentația bacteriană – o modalitate de procesare cunoscută și apreciată din timpuri străvechi, însă realizând-o prin folosirea unor tulpini moderne, ultraperformante de lactobacili și a unor procedee inovatoare, am conferit formulelor noastre tradiționale din gama „Hyper” noi proprietăți sanogene, precum acțiunea pro- și post-biotică. Prin selecționarea unor tulpini deosebit de active de Lactiplantibacillus plantarum (fost Lactobacillus plantarum) și controlarea atentă a procesului de fermentație lactică a plantelor medicinale, am mărit biodisponibilitatea suplimentelor, le-am crescut activitatea biologică și sanogenă și le-am transformat în produse cu acțiune biotică.

De multă vreme, plantele și fructele fermentate trezesc un interes considerabil datorită beneficiilor pe care le au pentru sănătate. Alimentele fermentate sunt produse cu valoare nutrițională și funcțională ridicată și cu efect pozitiv asupra sănătății umane. Transformarea materialului vegetal în timpul fermentației are ca rezultat modificări ale proprietăților organoleptice și nutriționale ale produsului, mărește siguranța alimentelor, prelungește perioada de valabilitate și oferă anumite caracteristici sanogene și senzoriale. Efectul fermentației asupra matricei informațional-nutriționale a plantei este specific microorganismelor implicate și depinde de materialul vegetal utilizat, în special de compoziția sa chimică unică. În plus, alimentele fermentate pot fi o sursă de probiotice, prebiotice și postbiotice care promovează dezvoltarea bacteriilor intestinale benefice și ținerea sub control a celor patogene. Acțiunea combinată a bioticelor din alimentele fermentate poate avea un efect sinergic asupra sănătății intestinale, ajutând la menținerea unui microbiom intestinal echilibrat și la modularea răspunsul imunitar.

Fermentația lactică este un proces prin care bacteriile lactice transformă zaharurile prezente în alimente în acid lactic. Acest acid nu numai că acționează ca un conservant natural, prelungind perioada de valabilitate a alimentelor, dar conferă și o aromă acidulată caracteristică. Alimentele comune care suferă acest tip de fermentație includ iaurtul, brânza și legumele murate. Culturile de lactobacili au o tradiție îndelungată în industria alimentară, fiind folosite în procesele de fermentație lactică pentru conservarea alimentelor, îmbunătățirea aromei, texturii și a proprietăților organoleptice și nutriționale ale mâncării. Prin metabolizarea carbohidraților precum amidonul conținut în materialul vegetal, bacteriile lactice produc acizi grași esențiali cu lanț scurt și alte componente organice cu greutate moleculară mică. Câteva exemple de astfel de componente ar fi: complexul vitaminic B, aminoacizii și substanțele fenolice precum quercetina, luteolina și acidul clorogenic, fitosterolii și enzimele.

Lactiplantibacillus plantarum este unul dintre cele mai nomade, studiate și des întâlnite specii de lactobacili din alimentele fermentate, fiind sigur pentru consum (QPS – EFSA și GRAS – US FDA) și regăsindu-se printre microorganismele utile din microbiota intestinală a organismului uman și a altor mamifere. Pe lângă bine-cunoscutul efect de conservare a alimentelor, un aspect pozitiv deosebit al fermentării cu L. plantarum, efect bine documentat științific, este acela de reducere a imunoreactivității alimentelor. Altfel spus, prin fermentarea alimentelor cu potențial alergenic crescut (lapte, soia, grâu etc.) cu acest bacil, s-a observat reducerea semnificativă a severității răspunsului alergic pe care organismul îl are ca urmare a consumului acestora. De asemenea, acest microorganism și numeroasele sale tulpini au o importanță deosebită în industria alimentară și datorită producției diverse de bacteriocine (peptide sau proteine de dimensiuni mici), în special din clasele I și II, deosebit de potente din punct de vedere al activității antimicrobiene, atât împotriva bacteriilor Gram-pozitive, cât și a celor Gram-negative. Nu în ultimul rând, procesele fermentative cu L. plantarum au și capacitatea (documentată științific) de a reduce cantitatea de aflatoxine din alimente.

Noi studii efectuate pe diversele tulpini de L. plantarum și bacteriocinele produse de acestea au dezvăluit o serie vastă de proprietăți sanogene ce rezultă din fermentarea alimentelor cu acest tip de microorganism. Dintre acestea, amintim: proprietățile antioxidante (prin generarea și biodisponibilizarea compușilor fenolici și a enzimelor precum superoxid dismutaza – SOD); proprietățile cardio- și hepato-protectoare (prin generarea și biodisponibilizarea unor compuși sanogeni precum fitosterolii, polifenolii sau acizii grași esențiali cu lanț scurt); proprietățile hipoglicemiante (prin creșterea sensibilității la insulină și eficientizarea metabolismului glucidic, în plus alimentele fermentate au un conținut redus sau aproape inexistent de zaharuri); proprietățile vitaminizante (literatura de specialitate consemnând o creștere a folaților – vit. B9, riboflavinei – vit. B2 și a vitaminelor B12, K și C în alimentele vegetale fermentate); proprietățile mineralizante (procesul de fermentație poate duce la creșterea cantității de minerale și oligoelemente precum: calciul, sodiul, magneziul, fierul, sulful, seleniul sau borul, prin reducerea substanței uscate ca urmare a descompunerii carbohidraților și proteinelor de către L. plantarum); proprietățile imunomodulatoare și imunofortifiante (derivate din activitatea pre-, pro- și postbiotică a L. plantarum și a derivaților săi); proprietățile antibacteriene (fiind consemnată științific eficiența în limitarea dezvoltării și în reducerea populațiilor de Salmonella typhimurim, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis și Streptococcus pyogenes); proprietățile antivirale (mecanismul de acțiune antiviral datorându-se stimulării funcției sistemului imunitar prin creșterea toxicității celulelor ucigașe naturale, creșterea producției de citokine proinflamatorii și creșterea citotoxicității limfocitelor T – CD3+, CD16+, CD56+); proprietățile antidepresive și anxiolitice (derivate din modularea microbiotei intestinale, stimularea producției de serotonină la nivel intestinal și creșterea cantității de vitamine din complexul B); proprietățile anti-obezitate și de reducere a grăsimii corporale (prin biodisponibilizarea și generarea de compuși sanogeni precum: acizii organici, compușii fenolici, polizaharidele sau proteazele, și prin controlul apetitului prin modularea sensibilității la leptine, reglarea metabolismului lipidelor, îmbunătățirea metabolismului glucozei, promovarea conversiei adipocitelor, modularea proceselor inflamatorii, și modularea microbiotei intestinale prin promovarea producției de acizi grași cu lanț scurt); și, nu în ultimul rând, proprietățile antiinflamatoare și anti-îmbătrânire (prin generarea și reglarea activității enzimelor antioxidante, reducerea stresului oxidativ, modularea proceselor inflamatorii și îmbunătățirea performanței sistemului imunitar). Așadar, prin fermentarea materialului biologic din produsele gamei „Hyper” cu tulpini de L. plantarum de ultimă generație, am reușit să obținem o valoare nutritivă și sanogenă superioară formulelor noastre clasice, valoare observată prin creșterea biodisponibilității și a cantităților de compuși activi precum: polifenolii, flavonoidele, acizii organici, bioticele (pro-, pre- și postbiotice), vitaminele, mineralele, acizii grași esențiali cu lanț scurt, compușii antibacterieni și antivirali, și enzimele cu activitate antioxidantă.

Deși am introdus etapa fermentației bacteriene, extractele fermentate din plante sunt supuse în continuare atomizării – un proces menajant, net superior obținerii pulberilor prin măcinarea plantelor uscate. La obținerea extractului uscat atomizat, a fost folosită aparatură de top, unică în România, constând într-un atomizor Spray-dry. Tehnologia uscării prin Spray-dry este superioară din toate punctele de vedere uscării clasice, în uscător. Astfel, în cazul uscării clasice, pulberea măcinată se obține din plante uscate în camere de uscare la temperaturi cuprinse între 55 și 70°C; uneori pentru a crește randamentul uscării se crește temperatura chiar și până aproape de 100°C. Din păcate, vitaminele, enzimele sau alte substanțe valoroase termolabile (precum bioticele rezultate din procesele de fermentație) sunt distruse sau inactivate în acest proces forțat de deshidratare a plantelor. Mai mult, orice zahar din plante este caramelizat, iar uleiurile esențiale precum cele din plantele aromatice se pierd din cauza temperaturilor ridicate.

Pe de cealaltă parte, uscarea prin atomizare se pretează, prin excelență, la materiile prime sensibile la temperatură (termolabile). Atomizorul diferă față de alte instalații de uscare prin faptul că operează numai cu lichide (soluții, suspensii). În cazul produsului de față, extractul este obținut din frunze și flori de Păducel (Crataegus monogyna). În procesul de atomizare, suspensia rezultată este dispersată sub formă de picături fine într-un curent de aer cald în care solventul se evaporă rapid. Picăturile de lichid trec imediat în stare gazoasă datorită suprafeței mari de contact și a interacțiunii cu gazul purtător. Datorită pierderii de energie calorică prin evaporarea lichidului, extractul se menține rece, iar particulele uscate din suspensie nu se supraîncălzesc, fiind îndepărtate rapid din zona de uscare.

În consecință, produsul se usucă sub formă de pulbere fină, formată din particule sferice care au o curgere mai bună decât cea a formulelor clasice. În plus, pulberea astfel obținută este mai stabilă în timp decât produsele obținute prin alte metode de uscare. Unul dintre motivele principale ale acestei stabilități este acela că forma sferică a particulelor oferă extractului o textură mai compactă, reducând posibilitatea înglobării de aer în produsul final, astfel încât și dozarea în capsule este mult mai exactă și mai ușoară. Un alt motiv important este acela că extractul lichid obținut prin presarea mecanică la rece a plantelor medicinale păstrează nealterate toate uleiurile esențiale, enzimele și bioticele pe care acestea le conțin. Prin atomizarea acestui lichid, uleiurile, enzimele și culturile pre-, pro- și postbiotice rezultate prin fermentație sunt micro-încapsulate prin emulsionarea extractului apos cu maltodextrină și/sau gumă acacia. Mai exact, particulele solide din suspensie sunt acoperite cu maltodextrină/gumă acacia prin atomizarea extractului în care s-a adăugat în prealabil acest compus. Pe măsură ce apa se evaporă, maltodextrina/guma acacia acoperă fiecare particulă suspendată. În acest fel, crește stabilitatea compușilor activi și se asigură o acoperire enterică a acestora, deosebit de importantă mai ales pentru substanțele și microorganismele instabile în mediul acid din stomac. Un aspect important de menționat este acela că maltodextrina sau alte zaharurile din produsul final se regăsesc doar în cantități neglijabile, fiind aproape inexistente, datorită acțiunii bacteriilor lactice (L. plantarum) care rămân vii în urma atomizării și care le folosesc pe post de hrană.

De aceea, pulberea obținută prin atomizare este vie, activă din punct de vedere enzimatic și păstrează toate vitaminele, minerale, bioticele și alți compuși valoroși din materia primă și din procesul fermentativ, compuși ce altfel s-ar degrada, sau chiar distruge, prin procedurile de uscare clasice. Concluzia este că, prin acest procedeu menajant de extracție fermentativă, urmată de atomizare, se obține un produs foarte valoros din punct de vedere nutrițional, un produs a cărui matrice nutrițional-informațională poartă informația viului, este recunoscut de organism și îi imprimă acestuia un comportament antientropic, regenerant și fortifiant. Astfel, prin procesul original de fermentație și atomizare dezvoltat de Laboratoarele Hypericum, procedeu unic pe piața suplimentelor din România, se obține un extract concentrat integral, viu, biodisponibil, în el regăsindu-se atât partea hidrosolubilă, cât și cea liposolubilă din plantele medicinale proaspete, uscate, congelate sau fermentate.

În concluzie, prin sinergia compușilor activi din frunzele și florile de Păducel, cu cei generați în urma procesului de fermentație, capsulele Păducel de la Hypericum contribuie la creșterea fluxului sanguin la nivel coronarian; reglarea tensiunii arteriale; normalizarea contracțiilor miocardului și a pulsului; reducerea riscului de evenimente embolice și accidente vasculare; calmarea durerilor în piept (angină pectorală); reducerea proceselor inflamatorii din organism; fortifierea sistemului nervos central; echilibrarea profilului lipidic; îmbunătățirea calității somnului; calmarea stărilor de agitație și anxietate și inducerea unei stări de relaxare. Pe scurt, printre virtuțile suplimentului se numără acțiunea: coronarodilatatoare, inotropă, cronotropă, antiaritmică, cardioprotectoare, cardiotonică, antiinflamatoare, neurotonică, ușor sedativă, antioxidantă, hipotensivă, diuretică, pre-, pro- și post-biotică.

Prezentarea compușilor activi din Păducel:

Păducelul (Crataegus monogyna) este un arbust spinos din familia Rozaceelor (din care fac parte și Trandafirul, Mărul, Părul, Cireșul) originar din Europa, N-E Africii și din vestul Asiei ce crește la liziera pădurilor, dar și pe marginea drumurilor, preferând solurile calcaroase. Acesta poate crește până la 14 metri înălțime și prezintă un coronament bogat. În Europa acest arbust este folosit sub formă de gard viu datorită aspectului său plăcut, dar și caracterului său viguros. Florile acestei specii sunt albe, iar fructe sale sunt de culoare roșie. Acestea sunt comestibile, dar au un gust fad, ușor amar. De aceea, cel mai adesea, fructele de Păducel sunt preparate sub formă de dulceață, gem, sirop sau chiar pentru aromatizarea unor băuturi alcoolice (vinars).

Atât fructele, cât și florile, frunzele și ramurile tinere de Păducel sunt folosite în fitoterapie pentru menținerea sănătății sistemelor cardiovascular și nervos, fiind bogate în numeroase substanțe active (de ex.: pectine, fitosteroli, antociani, flavonoide, taninuri, amine aromatice și uleiuri volatile, colină, vitamine și minerale, acizi carboxilici și acizi triterpenici). Cel mai adesea, acestea sunt preparate sub formă de infuzii, tincturi sau siropuri și se asociază, pentru un efect sinergic cu alte specii cardiotonice și cardioprotectoare precum: Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), Valeriana (Valeriana officinalis), Vâscul (Viscum album) sau Brânca-ursului (Heracleum spondylium).

Printre acțiunile cele mai importante ale Păducelului, amintim efectul coronarodilatator, ce asigură creșterea fluxului sanguin la nivel coronarian și reglarea tensiunii arteriale, urmat de efectul inotrop pozitiv ce normalizează contracțiile miocardului și normalizează pulsul. Astfel, mușchiul inimii este tonifiat iar circulația sanguină este îmbunătățită. Aceste efecte sunt asociate cu reducerea palpitațiilor și combaterea aritmiilor, reducerea riscului de evenimente embolice și accidente vasculare, calmarea durerilor în piept (angină pectorală) și estomparea varicelor și a hemoroizilor. Mai mult, curele regulate cu preparate pe bază de Păducel pot ajuta și la echilibrarea profilului lipidic (reducerea colesterolului și trigliceridelor), calmarea stărilor de agitație și anxietate și inducerea unei stări de relaxare, îmbunătățirea calității somnului, reducerea retențiilor de apă din organism și eliminarea excesului de acid uric prin urină.

În concluzie, derivatele din Păducel sunt tonice și protectoare eficiente ale sistemului cardiovascular, aceste virtuți ale plantei fiind recunoscute demult în fitoterapie. Acestea protejează funcțiile cardiovasculare, crescând puterea de contracție a mușchiului inimii, cu efecte benefice asupra ritmului cardiac și a tensiunii arteriale. De asemenea, curele regulate cu produse pe bază de Păducel pot ajuta la normalizarea colesterolului și a trigliceridelor, la ameliorarea problemelor de natură venoasă (hemoroizi, varice), calmarea stărilor de agitație și anxietate și îmbunătățirea calității somnului. În plus, compușii activi (de ex.: pectine, fitosteroli, proantocianidine, flavonoide, cumarine, catechine, fitosteroli, taninuri, amine aromatice, purine, și uleiuri volatile, colină, acizi organici: acid cafeic, acid clorogenic, acid ascorbic, acid oxalic, acid malic, acizi triterpenici – oleanolic, ursolic, crategolic, vitamine – complex B, C și minerale) din frunzele și florile acestei specii contribuie și la: limitarea stresului oxidativ, menținerea sănătății metabolice, creșterea fluxului sanguin în regiunea cerebrală și mai buna oxigenare a creierului. Astfel, printre virtuțile derivatelor din Păducel se numără acțiunea: antioxidantă, inotropă, cronotropă, tonică și protectoare la nivel cardiovascular și cerebrovascular, regeneratoare cardiacă, antihipertensivă, antisclerotică, antiaritmică, hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, antiinflamatoare, calmantă asupra sistemului nervos, vasodilatatoare coronariană, antioxidantă, sedativă și diuretică.

Mod de utilizare Păducel:

Adulți: 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule înainte de mesele principale, cu un pahar mare de apă sau ceai. Durata recomandată a unei cure este de 30 de zile, cu 1 săptămână pauză, după care se poate relua.

Recomandăm adoptarea unui stil de viață echilibrat, cu alimentație sănătoasă, efort fizic moderat și o hidratare corespunzătoare.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Ceaiul, Siropul și Tinctura de Păducel de la Hypericum!

Produse cu acțiune similară sau complementară: CardioBor (capsule), Hyper-Cardio (capsule), HyperCardio Tonic (capsule), RO-BIOMUSH (capsule), Bitterul Cardiovascular (capsule, hidroalcoolic), Cardio-Protect (capsule), Hipocolesterolemiant (capsule), Natural Statine Forte (capsule), Coenzima Q10 (capsule), Potasiu și Magneziu (capsule), Vitamina E (capsule moi), Omega 3 din Ulei de Pește (capsule moi), Omega 3 din Alge (capsule), Ulei din semințe de In (capsule moi), Brânca-ursului (capsule, ceai, tinctură), Bitterul Ierburile vieții (capsule, hidroalcoolic), Antianxietate (capsule), Hyper Calm (capsule), 5-HTP Stres (capsule), Hyper-Stres (capsule), Ceaiul și Tinctura Cardiotonică, Ceaiul și Tinctura Antistres, Hyper Antioxidant Forte (capsule), Leurdă (capsule, tinctură), Vitacan (capsule, extract instant), Vitacan Forte (capsule), Vitacan Alcalin (capsule), Ceaiul Circulația Sângelui, Ceaiul și Uleiul esențial de Lavandă, Tinctura de Usturoi, Ceaiul de Talpa-gâștei, Vâsc, Roiniță (Melisă), Lavandă, Rozmarin, Mușețel sau Valeriană, Siropul Trobo-Hyp și Oțetul Antistres sau cel din Cidru de Mere de la Hypericum.

Pentru îngrijirea externă, vă recomandăm asocierea cu: Uleiul de Magneziu, Hyper VenoSan Gel, Gel Trombo Hyp, Ceaiul și Tinctura Antihemoroidală, Gelul cu Chilli, Propolis și Vitamina E, Gelul Hypericum Plant cu Ardei-iute, Hyper Gel Anticelulitic, Crema Antiaging Taina Plantelor, Crema Întinerire cu Aur, Smirnă și Tămâie, Crema cu Acid Alfa-lipoic și CoQ10, Crema de mâini Antiaging cu Acid Hialuronic și CoQ10, Serul ten Luminos (Acid Alfa-lipoic), Uleiurile esențiale de Patchouli, Camfor, Salvie, Mentă, Lavandă sau Roiniță (Melisă) și Sarea de baie Hyper Anti-stres sau Hyper Anti-aging.

Greutate netă:

℮ 17,7 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

  • Femeile gravide sau cele care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase, care se află sub supraveghere medicală sau care sunt programate a li se efectua intervenții chirurgicale, sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei.
  • În doze mari, Păducelul poate provoca amețeală, iar în cazul femeilor însărcinate acesta poate induce relaxarea uterului.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Pentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati Cartea.

Mai multe detalii despre gama de produse Hypericum Impex gasiti pe canalul de Youtube.

Capsule Paducel
Capsule Paducel

Prețul inițial a fost: 39,00 lei.Prețul curent este: 32,50 lei.

Hypericum Impex
Logo