Sirop Vitamina C cu Coacaze-negre cu zahar 500ml

Supliment alimentar cu rol fortifiant și adjuvant în menținerea sănătății cardiovasculare.

Adauga comentariul tau
Adauga la favoriteAdăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 0

Caracteristici generale Sirop Vitamina C, Coacăze-negre cu zahăr:

Siropul de Coacăz-negru cu Îndulcitor Stevia rebaudiana este un aliat puternic în tonifierea sistemului cardiovascular și modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen. Grija față de sistemele cardiovascular și imunitar ale corpului nostru este cu atât mai importantă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând modul în care sistemul nostru imunitar răspunde la anumiți factori de mediu sau chiar endogeni.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, inclusiv a celor două sisteme . De aceea, extractele din plante, precum Coacăzul-negru, ce conțin compuși activi cu proprietăți imunomodulatoare, adaptogene și fortifiante sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre. În plus, produsele îndulcite cu Stevia au un efect protector la nivelul danturii și nu cresc nivelul glicemiei.

Ingrediente:

  • extract natural (apos) min. 70% din fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum),
  • acid ascorbic,
  • zahăr invertit enzimatic,
  • conservant (benzoat de sodiu).

Detalii Sirop de Coacăz-negru cu zahăr:

Fructele folosite ca materie primă pentru siropurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Siropului de Coacăz-negru cu Îndulcitor Stevia rebaudiana, au fost folosite fructe provenind din plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Coacăzele-negre au fost presate la rece în vederea menținerii intacte a compușilor sanogeni (vitamine, minerale, enzime) din ele. În loc de zahăr, la obținerea siropului a fost folosit îndulcitorul natural Hyper Stevia rebaudiana. Acesta este un extract hidroetanolic, 100% natural, din frunze de Ștevie dulce (Stevia rebaudiana), extract ce are o putere de îndulcire de până la 300 de ori mai mare decât cea a zahărului, fără a aduce un aport caloric (noncaloric).

Siropul de Coacăz-negru cu Îndulcitor Stevia rebaudiana este un adjuvant valoros în curele de vitaminizare și mineralizare, dar și în cele de detoxifiere. Produsul este recomandat în special persoanelor ce au glicemia crescută (sau cu tendință de creștere) datorită folosirii steviozidului drept îndulcitor natural, în locul zahărului. Siropul este util și în curele de slăbire, fiind un produs hipocaloric. Acesta mărește diureza ajutând la eliminarea acidului uric, la curățarea rinichilor și la drenarea bilei. Conținutul în fier (non-hemic) al Coacăzelor-negre susține procesul de formare a globulelor roșii (hematopoieză), iar rutozidul din aceste fructe contribuie la fluidizarea sângelui, limitarea permeabilității capilare și la îmbunătățirea circulației. Astfel, printre virtuțile siropului de Coacăz-negru se numără acțiunea: antiinflamatoare, imunomodulatoare, antioxidantă, tonică la nivel cardiovascular și nervos, fortifiantă, antianemică, depurativă și cea diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Sirop de Coacăz-negru cu Îndulcitor Stevia rebaudiana:

Coacăzul-negru (Ribes nigrum) are proprietăți fortifiante asupra sistemului imunitar, protejează împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ și limitează procesele inflamatorii din organism datorită vitaminei C, a antocianilor și a polifenolilor conținuți.

Conform analizelor de laborator, Coacăzele-negre sunt deosebit de valoroase din punct de vedere nutrițional, având în compoziția lor: apă (80%), carbohidrați (10 g%), proteine (0,9 g%), grăsimi (0,09 g%). În plus, proprietățile nutritive și sanogene ale acestor fructe se datorează unor compuși precum: vitamina C (200 mg%), vitamina B6 (78 mg%), vitamina B1 (52 mg%), vitamina B2 (27 mg%), vitamina A (23 mg%), vitamina PP (niacină) (29 mg%), calciu (45 mg%), potasiu (300 mg%), fosfor (40 mg%), fier (0,8 mg%), zinc (0,15 mg%), magneziu (0,3 mg%). De asemenea, Coacăzele-negre mai conțin: taninuri, rutozid, antociani, polifenoli, betacaroteni, celuloză (5,6 mg%), acid tartric (3,2 mg%), acid citric (2,91 mg%), acid malic (0,38 mg%) și pectină.

  • Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.

Formă de prezentare:

Sticlă brună cu 500 ml sirop

Volum net:

℮ 500 ml

Mod de administrare:

Adulți: câte 3-4 linguri de 3 ori pe zi; Copii (peste 4 ani): câte 2 lingurițe de 3 ori pe zi; Copii (1-3 ani): 3 lingurițe pe zi dizolvate în apă plată sau minerală.

Sirop Vitamina C cu Coacaze-negre cu zahar  500ml
Sirop Vitamina C cu Coacaze-negre cu zahar 500ml

15,50 lei

Hypericum Impex
Logo