Hyper Artemisin este un produs atent formulat pentru a susține procesele de diviziune celulară astfel încât acestea să se producă normal, fără erori sau abnormalități. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare).

Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acestea, la rândul lor, pot crește considerabil probabilitatea de apariție a unor erori de diviziune celulară ce vor trebui eliminate sau ținute în frâu. Curele cu suplimente ce au la bază compuși bioactivi din plante medicinale cu acțiune citotoxică (Pelin, Vâsc) și compușii cu proprietăți pro-oxidante (Fier, Seleniu) fiind una dintre soluțiile cele mai naturale și eficiente în această situație.

Datorită formulei concentrate și a capsulei vegetale gastrorezistente, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active (min. 35% Artemisinină) ce nu sunt inactivate în stomac, fiind totodată ușor de administrat. . Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune citotoxică, pro-oxidantă asupracelulelor anormale și reglatoare la nivelul diviziunii celulare.

Produsul nostru este foarte complex si contine alături de artemisina extrasa din pelin foarte multi compuși cu efect antiinflamator,antitumoral si anticancerigen din vâsc.

Artemisina a fost utilizată multi ani pentru tratarea malariei.Recent au fost găsite alte potențiale utilizari ale ei în febră,dureri de cap,infecții bacteriene.

Cel mai studiat  efect al artemisinului este în cancer. În momentul de față cercetătorii consideră ca această substanță este o alternativă la terapiile canceroase agresive cu cel mai mic risc de a dezvolta în timp o rezistență la medicamente.

Cum functioneaza produsul ?

Toate celulele canceroase au nevoie de fier pentru a se divide și inmulți.  Cancerul se hraneste cu zahar si fier.

În compozitia capsulelor găsim  alaturi de artemisina si o formă de fier II față de care celulele canceroase au o foarte mare afinitate. Fierul activează artemisina care duce la crearea de foarte mulți radicali liberi care ucid celulele canceroase sau le induce apoptoza (moarte celulară programată) . Studiile clinice au demostrat ca artemisina țintește numai celulele tumorale și evită celulele normale sănătoase. Se pare că acest amestec artemisină-fier se leagă  proteic si rezultă transferina o proteina care “păcălește”celulele canceroase ca o proteină inofensivă și le distruge.

Produsul mai conține selenit de sodiu care este puternic oxidant pentru celulele canceroase și antioxidant pentru celulele normale.

Fructoboratul de calciu , antiinflamator puternic si prooxidant pentru celula canceroasa, potențează actiunea celorlalte ingrediente, creeaza un mediu alcalin intra și extra celular care protejează celulele sanatoase si blochează dezvoltarea celulelor canceroase.

În concluzie formula produsului HyperArtemisin are efecte citotoxice împotriva unei varietăți de celule canceroase prin efecte pleiotropice, incluzând inhibarea proliferării celulelor tumorale, promovarea apoptozei, inducerea stopului ciclului celular, perturbarea invaziei de cancer și metastaza, prevenirea angiogenezei, mediarea tumorii căi de semnalizare conexe și reglarea microambientului tumoral.

Crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimioterapie,radioterapie; efecte antimutagenice; crește capacitatea organismului de adaptare la stress prelungit.

Mai important, artemisininele au demonstrat efecte secundare minore asupra celulelor normale și au manifestat capacitatea de a depăși rezistența la medicamente , care este observată pe scară largă la pacienții cu cancer. Prin urmare, ne-am concentrat pe noile progrese și dezvoltarea artemisininei și a derivaților săi ca agenți antitumorali potențiali .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *