Creierul tânăr al omului în vârstă : terapii care repară mielina ( speranțe pentru pacienții cu scleroză multiplă

Creierul tânăr al omului în vârstă : terapii care repară mielina ( speranțe pentru pacienții cu scleroză multiplă)

Suplimentul alimentar Estro-Glucozamin este un produs atent formulat pentru refacerea mielinei și menținerea sănătății sistemului articular . Prin asocierea N-acetil-D-glucozaminei (NAG) cu extractul de Soia bogat în fitosteroli și izoflavone, produsul contribuie la protejarea și regenerarea cartilagiilor, ameliorarea durerilor articulare, precum și la stimularea proceselor de remielinizare. În plus, acesta contribuie și la echilibrarea balanței hormonale, refacerea mucoasei gastrointestinale și normalizarea lipidelor serice. Susținerea regenerării mielinei, încetinirea proceselor de neurodegenerescență și protejarea sistemului articular sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și mai stresant. Toți acești factori de stres, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură metabolică, renală, hepatică, cardiovasculară, autoimună, neuronală, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii.

Astfel, prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. Inflamației subclinice i se adaugă, cel mai adesea, un stres suplimentar provenind din purtarea articolelor vestimentare și a încălțămintei nepotrivite (de ex. tocuri înalte). În astfel de cazuri, sistemul articular are foarte mult de suferit prin suprasolicitare mecanică, expunerea constantă la procese inflamatorii și acumularea de metaboliți sau toxine (de ex. acid uric) ce contribuie la pierderea de lichid sinovial, reducerea cartilagiului și chiar erodarea și fragmentarea sa parțială sau totală. În cele din urmă, toți acești factori pot duce la umflarea articulațiilor, pierderea mobilității și durere în zonele afectate. Similar, expunerea constantă la factori inflamatori, infecțioși sau fenomene de natură autoimună poate duce la afectarea sistemului nervos, cu scăderi semnificative ale gradului de mielinizare a neuronilor și cu accelerarea proceselor neurodegenerative

Pentru a ne proteja sistemul nervos și pe cel articular față de influența acestor factori negativi și a ne menține mobilitatea și flexibilitatea, putem face apel la alimente și suplimente alimentare, precum Estro-Glucozamin, ce protejează și stimulează sinteza internă a compușilor cu rol structural la nivel articular și susține procesul de remielinizare.

Pentru realizarea suplimentului Estro-Glucozamin, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum N-acetil-D-glucozamina și extractul din boabe de Soia. Consumați împreună, cei doi compuși activi sinergizează, potențându-și reciproc acțiunea protectoare și regeneratoare asupra țesuturilor conjunctive și a cartilajului articular, precum și a tecilor de mielină.

Așadar, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: remielinizantă, de protejare a sănătății și flexibilității articulațiilor, de protejare și refacerea a cartilagiilor și lichidului sinovial, antiinflamatoare, ușor analgezică, calmantă, de refacere a mucoasei gastro-intestinale, fitoestrogenică, imunomodulatoare, de echilibrare a balanței hormonale, de creștere a elasticității vasculare, antireumatică, antiartritică, hipocolesterolemiantă, osteoprotectoare și geriatrică.

Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 11
– 17%
Capsule Estro-Glucozamin Supliment alimentar cu rol de refacere a mielinei și de protejare a articulațiilor

Capsule Estro-Glucozamin

31,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 16
Recomandat
Capsule Protonic Flora

Capsule Protonic Flora

48,00 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 6
– 17%
Crema cu Acid Hialuronic si Coenzima Q10

Crema cu Acid Alfa Lipoic si Coenzima Q10 40ml

24,00 lei
Hypericum Impex
Logo