Acidul lipoic oferă o puternică protecţie împotriva a trei boli obişnuite ale îmbătrânirii: atacurile cerebrale, bolile de inimă şi cataracta.

Acidul lipoic întăreşte memoria şi previne îmbătrânirea creierului.

Acidul lipoic susţine întreaga reţea de apărare a antioxidanţilor.

Ingerarea de acid lipoic are ca efect creşterea nivelelor dumneavoastră de vitamine E şi C, glutathion şi Coenzima Q10.

Acidul lipoic opreşte genele proaste, care pot accelera procesul de îmbătrânire şi pot cauza apariţia cancerului.

S-a constatat că acidul lipoic protejează ficatul împotriva otrăvirii cu ciuperci, care este de obicei mortală. A fost utilizat cu succes în tratarea altor boli de ficat, cum ar fi hepatita C.

Acidul lipoic este singurul antioxidant care poate recicla toţi antioxidanţii : vitamina E, Coenzima Q10, glutathionul şi vitamina C. Acidul lipoic este antioxidantul antioxidantului. Este critic în producerea energiei

Acidul lipoic ajută la reducerea zahărului pentru producerea de ATP (adenosine triphosphate), combustibilul produs de celule pentru funcţionarea organismului.De fapt, fără acidul lipoic, celulele nu pot utiliza energia şi se vor închide.Se regenerează singur.Acidul lipoic intră în acelaşi mecanism implicat de producerea energiei pentru a se recicla din forma sa de radical liber înapoi în forma sa de antioxidant, singurul antioxidant care poate realiza acest lucru. Această capacitate de a se reface (şi de a-i reface şi pe ceilalţi) este unul din motivele pentru care acidul lipoic este atât de important în menţinerea avantajului nostru antioxidant.

Capsule Acid Alfa Lipoc - Vitamine si Suplimente Naturale - Produs Hypericumn Impex

Capsule Acid Alfa Lipoc – Vitamine si Suplimente Naturale – Produs Hypericumn Impex