Produs nou -comprimate 1200 mg .

Produsul se comercializeaza numai în reteaua de magazine Doctorul Naturii Hypericum

Pretul este de 25 lei , 60 comprimate. Datorita concentratiei mari de substante din fiecare comprimat o cutie ajunge pentru o cura de 2 luni.

CE ESTE OSTEOPENIA :

Osteopenia este o afectiune care duce la slabirea oaselor, dar si la ruperea acestora din cauza scaderii densitatății osoase acesata  este faza precursoare osteoporozei. Daca nu sunt luate masuri imediat , deoarece în cazul osteopeniei pierderea de masă osoasă este mică,in timp  apare osteoporoza care duce la o pierdere mult mai mare de densitate a masei osoase si este mai greu de tratat.

CAUZELE OSTEOPENIEI:

  • Vârsta : oamenii incep sa piarda din masa osoasa dupa varsta de 30 de ani : femeile mai mult decât bărbații . Recomandăm începerea tratamentului cu 1 comprimat pe zi pentru femei începând cu vârsta de 30 ani iar la barbați  de la 40 ani , timp de 60 zile cu pauze de 1-2 luni.
  • Genetici : predispozitie familială pentru osteoporoză sau alte boli de oase.
  • Femeile aflate la menopauză din cauza estrogenului scăzut . Recomandăm asocierea cu HyperBust un produs excelent pentru reglare hormonală care aduce corpului un aport de fitoestrogeni naturali vegetali.
  • Schelet subțire , firav : se recomandă asocierea cu HyperMagneziu sau DrojiMag
  • Inflamație cronică sau artrită reumatoidă : recomandăm asocierea cu Osteoartrit bor , Artro Vigor, Hyper Reum capsule sau ceai, Imunobor capsule .
  • factori de risc care pot determina osteopenia atat la femei cat si la barbati : fracturile anterioare, anumite medicamente, stilul de viata,  ciclul menstrual neregulat, bolile de nutritie precum anorexia, bulimia, problemele metabolice, chimioterapia si expunerea la radiatii.

CÂND AR TREBUI ÎNCEPUT TRATAMENTUL PENTRU OSTEOPENIE ?

Femeile ar trebui să înceapă suplimentarea cu calciu începând cu vârsta de 30-35 ani când încep să se manifeste primele semne de pierdere osoasa mai ales când nivelul de calciu este redus ( sarcini succesive, etc).  Femeile sau barbatii la care osteopenia este într-o fază destul de avansată și la care deja a început osteoporoza trebuie sa consume 2 capsule zilnic timp de 30 zile cu pauze de 1-2 saptămâni dupa care administrarea se poate relua .

La bărbați suplimentarea ar trebui să înceapă după varsta de 45 ani după umătorul protocol 1 capsula zilnic timp de 60 zile cu pauza de 30-60 zile.

CE ESTE OSTEOBORON PLUS SI CUM SE DIFERENȚIAZĂ

Osteoboron plus este  ultima si cea mai completa formulă  susținută de studii clinice pentru prevenirea si tratarea osteopeniei atat la femei cât și la bărbați. Studii recente dovedesc faptul că administrarea de calciu complex alături de bor și vitamina K2 previne instalarea osteopeniei și a osteoporozei.

Formula acestui produs conține 3 forme de calciu ( carbonat, citrat, ascorbat) cu o biodisponibiliate ridicată, alături de singura și unica formă naturală a borului și anume fructoboratul de calciu. Acesta are un rol esențial în metabolismul calciului,echilibrează balanța hormonală a organismului și are un rol vital în sănătatea oaselor. Pe piață se găsesc mai multe forme de bor ( citrat, ascorbat de bor ) care prezintă o anumită toxicitate. Fructoboratul de calciu pe de altă parte se găsește în mod natural în compozitia plantelor și fructelor sub formă de compuși fructoză-bor legați organic. Administrarea de calciu, vitamina D, magneziu, etc trebuie obligatoriu să fie asociată cu fructoborat de calciu pentru o metabolizare și asimilare completă a calciului.

Osteocalcina este o proteina dependenta de vitamina K2. Acest lucru inseamna ca, pentru a funcţiona in mod corespunzător are nevoie de vitamina K2. Deficienta de vitamina K2, duce la pierderea calciului si la distrugerea calitatii oaselor, de aceea  Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti. Totodata, vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulatii sau organe interne ea fiind  utila atat in preventia cat si in tratarea osteoporozei (in asociatie cu suplimentarea calciului).

OSTEOBORON PLUS ESTE UN SUPLIMENT ALIMENTAR CARE SE COMERCIALIZEAZĂ NUMAI ÎN RETEAUA DE MAGAZINE NATURISTE “DOCTORUL NATURII “ ȘI ÎN CADRUL ” HYPERICUM EXCLUSIV”  PE SITE  LA UN PRET IMBATABIL DE 25 LEI 60 COMPRIMATE DE 1200 MG FORMULĂ CONCENTRATĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *