Siminoc (Helichrysum arenarium)

Siminoc (Helichrysum arenarium), Descriere

Fiind o plantă perenă, crește până la o înălțime medie de 0,3 m.

Frunzele sunt plate, cele inferioare fiind de formă eliptică, în timp ce cele superioare sunt liniare. Ele sunt lâncede pe ambele fețe.

Capitulele florale sunt dispuse în mod lejer, o încrucișare între umbelă și paniculă. Au o lățime de 3 până la 4 mm, cu flori de culoare galben-aurie strălucitoare.

Se găsește în estul Franței până în Danemarca, precum și în munții din Uzbekistan, pe pajiști nisipoase și pe pajiști cu pășuni și landșafturi. Este, de asemenea, larg răspândită pe coasta dalmată din Croația, unde localnicii o culeg și o vând în mod regulat pe tot parcursul verii (climatul mediteranean local permițând chiar și până în septembrie și octombrie).

Specii similare


Helichrysum stoechas este asemănătoare cu specia Helichrysum arenarium, dar frunzele sunt toate liniare, cu marginile inferioare rulate. Se găsește în vestul Franței, pe dunele din apropierea mării.

Preparate Hypericum ce conțin Siminoc (Helichrysum arenarium)

Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 1
– 17%
Ceai de Limba-cerbului (Năvalnic) este o soluție naturală pentru tonifierea splinei și combaterea litiazelor renale și biliare.

Ceai Limba-cerbului vrac

9,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 5
– 19%
Ceai Siminoc vrac - supliment alimentar cu rol de susținere a sistemelor digestiv și renal; tonifieaza colecistul; protejează ficatul etc.

Ceai Siminoc vrac

10,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 12
– 17%

Capsule Pelin cu Cuisoare

32,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 4
– 19%
Tinctura Antihelmintică contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Are o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

Tinctură Antihelmintică

13,00 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 0
– 19%
Ceai Antihelmintic doze - supliment alimentar cu rol în protejarea organismului împotriva viermilor intestinali cu efect antihelmintic.

Ceai Antihelmintic doze

6,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 1
– 19%
Ceai Antihelmintic, supliment alimentar adjuvant în combaterea viermilor paraziți: lamblii (lambliază), ascari (ascaridioza), oxiuri (oxiuroza), efect antihelmintic.

Ceai Antihelmintic vrac

6,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 4
– 17%
Capsule Leurda – Supliment alimentar cu rol detoxifiant, hipotensiv si antihelmintic, produs Hypericum Impex. Stimulează buna funcționare a sistemului...

Capsule Leurda

29,50 lei
Adăugat la lista de dorințeScos din lista de dorințe 5
– 17%
Capsule Hyper Helm - Supliment alimentar cu proprietati antihelmintice, ajută la întărirea rezistenței față de acțiunea viermilor paraziți.

Capsule Hyper Helm

29,00 lei
Hypericum Impex
Logo